хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

москалі шаленіють... і це так надихає

Призначений Верховною Радою України новий міністр оборони України Степан Полторак (вже екс-керівник Національної гвардії України) викликав у Російській Федерації майже шоковий стан, про що свідчать лише їх заголовки електронних ЗМІ.

Пропонуємо читачам «Преси України» кілька типових заголовків російських ЗМІ про це призначення. 

Відчуйте всю потужність російського красномовства: «Каратель очолить міністерство оборони України», «Порошенко запропонував на посаду міністра оборони України головного карателя» і т.д.

Багатьом українським політикам і простим громадянам дуже сподобалося, що вся ватна рать ЗМІ наших північних сусідів таким чином стрепенулася.

Українські військові зустріли призначення тезки Степана Бандери з величезним піднесенням.

Ось що повідомляє один користувач інтернету, який розповів про це в соціальних мережах.

«Є у мене тут троє в селі після АТО по пораненню з нацгвардійців. Заходили на каву. В дикому захваті від призначення Полторака. Каже Нацгвардія його зусиллями не потребувала взагалі нічого в плані обмундирування, харчування, боєприпасів. 

Чесно кажучи для мене це одкровення. Таку думку чую вперше. Все робилося день у день. Поцупити він нікому нічого не давав. Дослівно почула від одного з них фразу: "Дядько суворий якщо що може і руки по плечі відрубати за крадіжку". 

На мене наїжджати не потрібно, якщо у когось інша думка. Я, що називається, за що купив, за те й продаю. 

А ще. Був у мене сьогодні і лейтенант старшої з застави. Перевели з Криму. Теж задоволений Полтораком. Каже, якщо б він був, то не відомо як би справи в Криму повернулися»...

Нагадаємо читачам «Преси України», що сьогодні, 14 жовтня, Верховна Рада України затвердила керівника Національної гвардії України Степана Полторака на посаду міністра оборони України замість Валерія Гелетея.
13

Коментарі

115.10.14, 08:43

Хай Бог допомога.

    215.10.14, 20:14

    Поживемо побачимо

      315.10.14, 20:19

      Ну, дай, Боже!

        416.10.14, 14:23

        дай Бог