Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лапонька

37 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 35-42 років

Закриємо кордон перед рашистами - переможемо окупантів

Україну очікує повторення операції "Ліквідація" - Кучма

Україну очікує повторення операції "Ліквідація", яку у післявоєнний час провели під керівництвом маршала Жукова для очищення міста від розгулу кримінальних банд в Одесі. Нам не уникнути цього на Донбасі, де в кожній сім`ї зараз є хоча б один автомат Калашникова.

Про це заявив у Львові екс-президент України Леонід Кучма, передає кореспондент Укрінформу.

"Нас очікує дуже складний період, навіть якщо вдасться добитися припинення вогню на сході України. Адже криміналітет, який зараз там "править бал", розрісся махровим цвітом і в кожній сім`ї є хоча б один автомат Калашникова. Не всі готові здати зброю. Тому неминуче щось подібне до операції, яку провів маршал Жуков в Одесі", - вважає він.

Стосовно одностороннього виконання мінських домовленостей Кучма зауважив, що робота над тим, щоб їх виконувала і протилежна сторона, не припиняється ні на годину і проводиться за багатьма напрямками. Це, зокрема, зустрічі і консультації із членами місії ОБСЄ, які контролюють ситуацію на Донбасі, і визволення полонених.

Читайте також: Російські війська відходять від українського кордону - РНБО

Наступний крок – зустріч президентів України та Росії в Мілані. Хоча, на думку Кучми, великої надії на зрушення немає, проте потрібно робити й маленькі кроки в напрямку реального миру. Бо позірне відведення російських військ від українських кордонів ще нічого не означає. Це черговий хід перед Міланом та перед зустріччю Двадцятки в Австралії.

Екс-президент вважає, що такий хід необхідний для заспокоєння громадськості, а потім на увесь світ пролунає заява, мовляв, "бачите, я свої війська відвів, а в Україні війна продовжується, тому що це – громадянська війна, в якій українці воюють із українцями. Я ж до цього не маю жодного відношення, тому, будь-ласка, скасовуйте, як і обіцяли, санкції проти Росії".

"Ось це для нас страшно, бо ми чули заяви західних політиків, у тому числі й Обами, про зняття обмежень, якщо Путін відведе війська від українських кордонів.  Проблему може вирішити тільки серйозний тиск", - сказав Кучма.

Читайте також: В Росії думають, як гідно вийти з конфлікту на Донбасі - Кучма

Щодо власних емоцій із приводу затягування процесу реалізації домовленостей, екс-президент зауважив: "Хотілося б, щоб сьогодні підписав, а на другий день настала тиша, але ми повинні розуміти, які складні процеси відбуваються. Путін не хоче бачити Україну стабільною, він хоче, щоб у нас був підконтрольний йому анклав. Ось цього ми й не повинні допустити – не допустити кордону всередині держави. Кордон має бути лише між Україною та Росією. І наші прикордонники  мають бути лише там, підсилені місією ОБСЄ, миротворчими військами ООН чи ще якимись силами. Бо буде український кордон, ми самі розберемось із анклавами на своїй території. Тому давайте не сумувати, що не вдалося зробити усе відразу. Цього нікому ще не вдавалося. Але вже те, що гине менше людей, це теж чималий результат".

11

Коментарі

116.10.14, 14:20

    216.10.14, 19:34