хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Актуальне

За Литвиним тягнеться і контрабанда, і корупція, і зловживання – Недзельський
Наталка Колошук 07 жовтня 2014, 15:13
 854
За Литвиним тягнеться і контрабанда, і корупція, і зловживання – Недзельський

Колишній голова Державної прикордонної служби Микола Литвин повинен бути судимим за знищення прикордонної служби тому, що він вчинив багато правопорушень за час головування у прикордонслужбі вважає полковник запасу військової розвідки Петро Недзельський. Новину передає «Преса України».

Недзельський вважає, що за час керівництва Литвина у Держприкордонслужбі було безліч порушень: «За Миколою Литвиним тягнеться цілий шлейф звинувачень - і контрабанда, і корупція, і зловживання. Тих підстав, які були озвучені, цілком достатньо не тільки для того, щоб зняти його з посади, але для того, щоб віддати його під суд»

Більш того, полковник військової розвідки вважає, що Литвина треба судити за його дії, вчинені на посаді голови Держприкордонслужби: «Його давно треба було віддати під суд як людину, яка зруйнувала прикордонну службу, перетворила її у мафіозну структуру, яка працювала виключно на клан Литвиних».

За словами Недзельського, його перша зустріч з майбутнім генералом армії відбулася ще в 1992 році. У той час Недзельський обіймав посаду начальника відділу кадрів соціально-психологічного управління.

«До мене після закінчення академії Леніна приїхав підполковник Литвин - той самий майбутній прикордонник, - з клопотанням призначити його в прикордонні війська. Я підписав. Тобто я дав йому, так би мовити, путівку в життя», - каже полковник.

«Я дуже здивувався, коли дізнався, що Микола Литвин став генералом, потім - генерал-полковником і навіть генералом армії. Дивлячись на його диплом з марксистсько-ленінською філософією та історією КПРС, я задавався питанням: як він прикордонну вівчарку відрізнить від кімнатної болонки? Він абсолютний дилетант», - резюмував Недзельський.

Нагадаємо, що нещодавно голова Держприкордонслужби України Микола Литвин був відправлений у відставку в рамках реорганізації прикордонної служби. Таку заяву зробив 3 жовтня президент Петро Порошенко під час зустрічі з громадськістю у Львові.

11

Коментарі

17.10.14, 19:31

Першим має сісти покидьок литвин

    27.10.14, 19:40

    І хуліганські дії щодо громадян України. Відео прикладається.

      38.10.14, 00:48

      А Володимир Литвин не має сісти?
      Мені так здається, що список тих, хто не має сісти, буде в сотню разів коротшим аніж той ....., що має.
      Де стільки тюрем набрати?

        48.10.14, 08:22Відповідь на 3 від helsan

        А Ви не вважаєте, що таких розстрілювати потрібно???

        Павлова у 1941 за менші гріхи шльопнули!

          510.10.14, 16:34

          краще зразу розтріляти з вилученням майна у усіх причасних родичів