хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

лугандонам почало доходити

Жителі Донбасу готові на будь-які компроміси з Україною заради миру, - Бекешкіна
Олег Мисько 07 жовтня 2014, 17:33
 868
Жителі Донбасу готові на будь-які компроміси з Україною заради миру, - Бекешкіна

Результати останнього соціологічного опитування на Сході свідчать про те, що жителі Донбасу готові на будь-які компроміси з Україною заради миру.  Бекешкіна повідомила, що найбільшу підтримку отримала пропозиція щодо виведення Збройних сил України з території Донбасу.

Про це повідомила директор фонду "Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва" Ірина Бекешкіна, передає новину "Преса України". 

"Заради миру згодні на будь-які компроміси на самому Донбасі 55%, у Східному регіоні - 40%, Південному  - 31%  і зовсім неприйнятною є така позиція у Західному регіоні, де на це згодні лише 11%, та Центральному -17%... Тобто є істотний поділ в суспільстві у сприйнятті того, які компроміси можливі. Тут залежність досить проста - далеко чи близько відбуваються військові дії. Чим далі від військових дій, тим більше безкомпромісності. Чим ближче - тим схильність до компромісів більша", - зазначила Ірина Бекешкіна.

"За винятком збільшення повноважень місцевої влади у нас немає консенсусу з приводу того, які компроміси є прийнятними. І, звичайно, спиратися в цьому, в першу чергу, треба все-таки на громадську думку жителів Донбасу. Але треба, щоб і Донбас чув решту України", - зауважила директор фонду.

Найбільшу підтримку отримала пропозиція щодо виведення Збройних сил України з Донецької та Луганської областей. 

"Це дуже контроверсійна позиція. Це основний компроміс, якого хотіли б жителі Донбасу - більше половини. Але це абсолютно неприйнятно для Західного регіону - на це згодні лише 4,5%, не прийнятно для Центрального - 12%, не зовсім прийнятно для Південного - 19% і навіть для Східного - третина", - констатувала соціолог.

Нагадаємо, що директор соціологічної служби центру Разумкова Андрій Биченко повідомив, що українці ще не вирішили, що далі робити з окупованим Донбасом. 

12

Коментарі

17.10.14, 19:39

Бекешкіній можна вірити. Ви так і не подзвонили

    27.10.14, 20:19

    Кацапів залишити, а українців з України вивезти? Браво!

      37.10.14, 22:45Відповідь на 1 від gatyla

      Вибачайте! Обставини помінялися!

        48.10.14, 09:02Відповідь на 3 від Характерник+

        Зрозуміло

          510.10.14, 16:32

          кацапи ще не зрозуміли