хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Український парламент зрадив Україну

Депутати заявляють, що президентські закони були прийняті з порушенням регламенту (фото) 16.09.2014 | 12:46 3 1 0 0 0 Як повідомила журналіст Анастасія Станко, голосування за президентські закони щодо особливого статусу окремих районів Донбасу проходило з численними порушеннями. Леся Оробець Цю інформацію підтвердили народні депутати Олесь Доній та Андрій Шевченко. Зокрема, під час голосування було вимкнуте табло, а коли висвітлились цифри щодо результату голосування, то не було показано результат по фракціям. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖРосія вимагає, щоб угода з Євросоюзом не заважала Україні вступити до МС Також, депутати з Свободи та Батьківщини підняли картки вгору щоб показати, що вони не голосують за закони про амністію та особливий статус Донбасу. 
Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/politics/985359-deputati-zayavlyayut-scho-prezidentski-zakoni-buli-priynyati-z-porushennyam-reglamentu-foto.html
5

Коментарі

Гість: vy

116.09.14, 14:24

а почему это депутаты ВР решают о том, что нужно или что не нужно Донбассу!? Какую часть украинцев они представляют?

В Украине 24 региона( Крым, Севастополь и Киев не учитываю) 24 региона которые имеют разные не только этнические и культурные признаки, но и экономические..
Вот как можно всё и всех под одну гребёнку.. К каждому региону нужен индивидуальный подход!! А если это сложно, то тогда зачем нам 225 000 депутатов всех уровней?!

что мне с того, кто будет депутатом в ВР, олигарх или "честный" представитель олигарха...