хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Мінські договорьонності. Предварітєльний коментарій діда Свирида

Дід ще не читав протокол, подписаний сьогодні в Мінську, а коментірувать достігнуті договорьонності не знаючи деталей трудно. Но небейдужі громадяни просять, то дід вискажеться по поводу цього важного вопроса.

Дід сприйняв цю інформацію спокойно і щитає, шо Україна ведучи антисіпаратістську війну движеться за законами жанра. Давно установлено, шо в большинстве свойом антисепаратістьскі войни обично проходять в два раунда. Перший раунд метрополія або програє, або добивається нічиєї, а в другому раунді, зобравшись із силами, зробивши висновки з помилок, наносить сіпаратістам такого удару, шо світ застигає в німому захопленні.

Примерів можно приводить багато, згадаймо хотя би дві чеченські войни. Хотя там прімер не дуже показатєлєн, бо другу чеченську вів Хуйло, а він стратєг нікудишній і фактично її програв, согласившись посадить на трон Чечні ізвесного акадєміка, професора, юриста і економіста Рамзанку Дырова. І тепер чеченці чуствують себе хазяями і в самій Москві, а победітєлі-росіяни тих чеченців бздять аж всцикаються. Но войни чеченські були дві і між ними були Хасавюртські соглашенія. Які росіяни тагда восприняли, як сокрушітєльне пораженіє.

Однаку діду більш до вподоби пример братньої нам Хорватії. Сначала діла в Хорватіі йшли не очень, серби оттяпали в них добрячі кавалки територіі, проголосивши на них Сербську Країну. Сербський аналог Хуйла Слободан Мілошевич танцював од щастя в свойом Белградє і клявся создать Велікую Сєрбію. Но щастя длілось нє очень долго. Хорвати бистрими темпами сколотили отлічну армію і... та шо я вам розказую. Почитайте самі, хто хоче про операції "Блискавка" і "Буря" 1995 года. І щас Хорватія - прекрасна процвітаюча краіна з отлічними автобанами, чудєсними курортами і боєспособной армієй. А Сербія? Від Сербіі остався огризок, розміром з колишній Белградський пашалик. Мілошевич же сконав у тюрязі, чого дід іскреннє желає й Хуйлу.

В нас же первий раунд закінчився як мінімум у нічию. А стратегічно Хуйло нєсомнєнно програв. Бо шо він добився? Друзі, дід вам чесно скаже, серйозні люди в світі після цього раунду поняли - Хуйло слабак. Пожертвувать практично всім своїм авторитетом, престижем і вліянієм у світі, нарваться на санкції від усього світу, ради тих относітєльно невеликих клаптиків землі, які він одтяпав? І ще вопрос чи одтяпав. Півроку биться, викидаючи оружіє, гроші, войська і за весь оце час получить полуостров Крим і часть Донецької та часть Луганської областей - разве це результат для велікого правітєля? Хуйло лузер і врем'я його проходить. Викинуть 50 мільярдів долларів на Сочінську олімпіаду, яка мала піднять престиж Росії, а хто щас згадує про ту олімпіаду?

Первий раунд, якщо він дійсно зараз закінчився, точно не в пользу Хуйла. Бо протівніки розходяться в разні угли рінга уже з абсолютно разними перспективами завершення війни. В Хуйла союзників ноль, а за Україною цілий світ, в Хуйла гряде економічний піздєц, а Україні світ вже якось допоможе. Хуйло 15 років плекав армію, годував, обучав, озброював, обкатував на разних войнах, а ми нашу Армію створювали на бігу під ударами Градів, забезпечуючи її своїм, купуючи їй все за власні гроші. І шо змогла ота хвальона і до зубов вооружонна путінська армія? А отУкраіна щас із потроєною енергією візьметься будувати свої збройні сили.

Як буде розгортатися ситуація зараз, в бліжайшей перспектіве, дід без тексту подписаного протоколу прогнозірувать не візьметься. Но совершенно ясно, шо Україна не відмовляється і ніколи не відмовиться від східних територій з Кримом включітєльно.

В общем так, друзі, готовимся до другого, переможного раунду. В розпорядженні України січас ресурси, оружіє, інструктора лучших армій НАТО - все воно має бути використано по максімуму. Хотя дід хоче сподіватися, шо повернення контролю за тимчасово втраченими Донецьком, Луганськом і Кримом проізойде без крові.

А кстаті, шо там із Хуйлом проізошло? Кажуть в дєтство впав і начав давать указанія, які персонажі мають виступати в програмі "Спокойной ночі, малыши!". Слухайте, Хуйло, кажецця, окончатєльно тронувся...  В нього дедалі більше шансів сконать не в тюрмі, а в дурдомі. Тоже харашо.


9

Коментарі

Гість: О-leg-O

16.09.14, 21:54

пуцьку за гроші будуть показувати як гібридного наногітлера 21 сторіччя.

    26.09.14, 22:03

    Классный персонаж. Тоже читаю его с удовольствием.