хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

І у білоруській сім"ї, не без виродка...

Снайпер терористів, яку ліквідували українські військові, виявилась громадянкою Білорусії
Ваня Герман 27 серпня 2014, 06:01
 1396
Снайпер терористів, яку ліквідували українські військові, виявилась громадянкою Білорусії

На українському Донбасі в рядах ополчення терористичної організації ДНР воювала жителька білоруського Борисова Наталія Красовська.

Нещодавно стало відомо, що українським військовим вдалось ліквідувати терористку. Таку інформацію повідомляє BY24.ORG з посиланням на джерело.

Розповідають, що це трапилось під час бойових зіткнень недалеко від селища Оленівка Донецької області. Відбулось це 26 серпня під час того, як бійці АТО проводили ліквідацію бойовиків. Данні МВС України доводять, що цього разу жодної мови про прорив десанту не має, адже серед бойовиків присутні були лише місцеві кримінальники та найманці, які прибули з інших країн. Стало відомо, що громадянка Білорусі швидко перекваліфікувалась у снайпера і досить довгий час воювала на стороні терористів та вбила досить багато українських солдат. 

Вона встигла розповісти журналістам «Комсомольской правди» Дмитру Стешиному та Олександру Коцу про те, що вона громадянка Білорусії та проживає в місті Борисові Мінської області на вулиці Трусова і передавала «привіт нашому Бацькові».

Згадувала терористка і про сім’ю. Вона пообіцяла своєму батьку, що коли повернеться вони «вип’ють з ним горілки, як два мужика». Але тепер стало зрозуміло, що такі обіцянки не втіляться у життя.

Наталя Красовська – єдина відома громадянка Білорусі, яка наважилась воювати проти України і підтримувати терористів. Адже зараз набагато більше інформації про білорусів, які воюють разом з Національною гвардією України. Відомо, що з білорусів сформували цілий спецзагін «Пагоня», який вже пройшов бойову підготовку у тренувальних таборах у Волинській області та вже неодноразово брав участь у бойових діях.

Відомо, що білоруси активно допомагали загону і всіляко намагаються підтримати своїх героїв.

11

Коментарі

анонім

127.08.14, 12:29

    227.08.14, 15:45

    валить уродов

      327.08.14, 17:34

      Дезорінтовані люди

        427.08.14, 21:52

          527.08.14, 22:04

          Вона вбила наших - тепер вбили її, а навіщо це все, спитатись? За що загинула ця дура, як й інші найманці? За гроші, які вже не витратять? Наші знають, що країну свою захищають, рідних і народ в цілому, а ці?