хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

СМЕРТЬ москальським окупантам та їх холуям

Бійці АТО захопили в полон групу російських десантників
Олена Ярмолюк 25 серпня 2014, 19:01
 287
Бійці АТО захопили в полон групу російських десантників

Сили АТО захопили в полон групу російських військовослужбовців з підрозділу 98-ї гвардійської дивізії 331-го парашутно-десантного полку. Про це повідомляє радник Президента України з гуманітарних питань, народний депутат Микола Томенко, який на даний момент знаходиться в зоні АТО, новину передає Преса України.

Захоплення в полон російських військових свідчить про те, що на території України неофіційно воюють російські солдати, а не найманці або добровольці з числа простих росіян, як про це заявляє керівництво РФ.

Одного з військовополонених довелося в терміновому порядку доправити в місцеву лікарню для надання першої медичної допомоги, так як під час бою він отримав значні опіки тіла. Незважаючи на звірства росіян на території України, українські військовослужбовці діють в рамках міжнародного права і надають, при необхідності, медичну допомогу полоненим.

«Це - водій-механік 331-го парашутно-десантного полку Артем Кузьмін. Полонений стверджує, що його призвали з Йошкар-Оли (республіка Марій Ел)», - зазначає Томенко.

Захоплених у полон десантників в майбутньому можливо обміняють на героїчну українську льотчицю Надію Савченко і патріота режисера Олега Сенцова, які зараз перебувають в ув'язненні на території Росії. Таку надію висловив радник Президента з гуманітарних питань, коментуючи майбутню долю полонених росіян.

Нагадаємо, трохи раніше радник президента Микола Томенко закликав створювати будівельні загони для відновлення зруйнованих міст і сіл Донецької і Луганської областей. В першу чергу ця пропозиція стосувалася чоловіків-переселенців, які не бажають брати участь у звільненні своїх міст від російських окупантів.

«Пропоную почати формувати загони так званого Стройбату або ДОНБУДБАТа з числа переселенців для будівельних робіт з відновлення міст і сіл зруйнованих терористами і сепаратистами. Якщо чоловіки Донбасу масово відмовляються від служби в нашій армії, то нехай залучаються хоча б до будівельних робіт!», - заявив Томенко.

При цьому, чиновник пропонує створити «державну програму відновлення зруйнованих міст Донбасу» і на її підставі організовувати добровольчі будівельні загони, забезпечивши їм зрозумілу всім, публічну політику фінансування та забезпечення матеріалами.

Також Томенко вважає правильним відновлення колишньої слави міст-побратимів, які на практиці здійснювали б «шефство» конкретних областей і міст центральної та західної України за відповідними містами сходу. Таким чином, інфраструктура регіону була б відновлена руками патріотичної частини суспільства, особливо її молодого покоління. Таке нововведення могло б позитивно позначитися на розумінні європейського курсу України, як держави, для тих жителів Донбасу, які раніше не розуміли цього, оскільки перебували під впливом російської пропаганди.

12

Коментарі

125.08.14, 20:37

Міграція західного населення на Схід потрібна
Тоді Схід стане україномовним Можливо

    Гість: Марадёр

    225.08.14, 21:11

    очередной укропский фейк

      325.08.14, 21:56Відповідь на 2 від Гість: Марадёр

      тобі, покидькові, кацапська брехня до смаку?

        426.08.14, 00:22

        Зібрати всі ЗМІ і показати світові як росія не посилае свої регулярні частини в Україну.

          Гість: А2180

          526.08.14, 10:04

          С первой волной вторжения в Украину путин использовал всяких отбросов и уголовников.(и от дерьма избавиться и работу черную за него сделать).со второй волной он начал использовать своих рабов чеченов.в своё время путин не мог уничтожить чеченов в лоб.сегодня он пустил их в расход под словом "работа по контракту".путин это трусливая собака идинтичная гитлеру.он врядли будет тягаться с Украиной в лоб.не думаю что кто-то из подлинно российских солдат пойдёт против своего же словянского народа, он это прекрасно знает.
          поэтому он решил использовать свою хитрожопость и свох шестерок Беларусь и подконтрольных ему "государств"дабы разыграть и эту карту-"перемирие".
          Неужели у нас в Украине настолько слабоумное правительство что оно надеиться заключить мир с дьяволом и мразью?

            Гість: А2180

            626.08.14, 10:06

            К солдатам и народу Украины.Неостанавливайтесь не на шаг,только вперед!
            Как только Вы остановитесь он приведёт новую орду падонков,и жизни наших ребят которые полягли за свою землю будут напрасны. всё нужно будет начинать сначала.

              726.08.14, 17:09

              надо же, заблудились, они наверно думают, что все вокруг лохи

                826.08.14, 17:10Відповідь на 2 від Гість: Марадёр

                ага и кацапский тоже, смотри кацапТВ

                  926.08.14, 23:10