хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Кадри, дійсно вирішують усе

Влада exchange: насправді нічого не змінилось
Рита Хилтон 07 серпня 2014, 08:27
 867
Влада exchange: насправді нічого не змінилось

Колишній заступник міністра оборони, головний радник Інституту стратегічних досліджень «Нова Україна» Леонід Поляков повідомляє і наголошує на тому, що 90 відсотків чиновників середньої і вищої ланки Міністерства оборони були призначені на ці посади ще за часів президентства Януковича.

«Міністр оборони декілька разів закликав – не треба критикувати, ми зараз воюємо. Сьогодні воює Президент, воює начальник Генерального штабу, воюють солдати і офіцери на полі бою, навколо них є ті, хто їм допомагає, забезпечує, підтримує – волонтери, експерти, державні службовці. Проблема зараз саме в Міністерстві оборони: команди керівництва єдиної немає, посади займають на 90 відсотків всі ті, кого призначали Саламатін і Лебедєв в середній і вищий керівний апарат. Поки це не зміниться, воно так і буде корком у пляшці», – заявив Поляков.

7

Коментарі

17.08.14, 13:41

Холуїв межигірського козляри гнати сраною мітлою, на Східний фронт

    28.08.14, 07:16

    Год назад моя знакомая просила совета куда лучше устроить ее сына, в СБУ или налоговую ( т. е. где можно больше поживиться). Претендент окончил ВУЗ, в армии не служил, ростом 1,50, всю свою сознательную жизнь прожил под маминым крылышком, все доставалось ему легко за деньги юродительницы,- квартира, образование. В милицию не захотела, там опасно. Я объяснил,что для служения в органах надо иметь убеждения и физические данные. Прислушавшись к моему совету, через свои связи она его пристроила на работу в Банк. Вот таких мажорчиков сотнями устраивают на теплые местечки в СБУ,милицию, налоговую, армию. Стаж идет, рисковать жизнью и здоровьем не надо, зарплата хорошая, льготы, отпуск 45 суток и на пенсию в 40 лет и " ни хрена" не надо делать. Как в СССР.

      38.08.14, 09:04Відповідь на 2 від VChmyriov

      Кожному із нас потрібно боротися із цим