хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Шила у мішку не заховаєш

Москаль: Нардепа Іллєнка та його адвоката 3 січня побили тодішні працівники СБУТимчасова слідча комісія (ТСК) Верховної Ради закінчила перевірку матеріалів щодо нападу та побиття народного депутата України Андрія Іллєнка та його адвоката Сидора Кізіна (сьогодні – голова Житомирської ОДА), яке сталося 3 січня 2014 року біля Шевченківського райвідділу міліції Києва.

Про це 12 травня передає прес-служба голови ТСК, нардепа Геннадія Москаля.

«За достовірною інформацією, якою володіє ТСК, СБУ завела на А.Іллєнка та С.Кізіна оперативну справу, в рамках якої було вирішено провести оперативно-технічний захід через проникнення в автомобіль А.Іллєнка і встановлення прослуховуючого приладу, – заявив голова ТСК Геннадій Москаль.

За його словами, для цього між СБУ та слідчим відділом Шевченківського РВ було укладено домовленість про виклик А.Іллєнка в райвідділ міліції для допиту, де його мали утримувати, поки СБУ не встановить прослуховуючий прилад.

«На допит А.Іллєнко прийшов зі своїм адвокатом С.Кізіним, і так вийшло, що обоє вийшли з райвідділу раніше, так що СБУшники не встигли встановити спецприлад. Щоб закінчити його встановлення, група прикриття з числа працівників СБУ інсценувала хуліганський напад на нардепа та адвоката, сильно побивши їх», – переконаний Москаль.

Нардеп зазначив, що запрошені на засідання ТСК представники СБУ пояснили, що попереднє керівництво усі матеріали даної операції знищило, і що вони призначені на посади нещодавно, тому начебто не володіють інформацією про спецоперацію.

«Однак такі пояснення не відповідають дійсності – оперативні працівники департаменту «Т», які заводили контрозвідувальну справу на А.Іллєнка, працівники департаменту оперативно-технічних засобів та співробітники «групи прикриття» й до сьогодні працюють в СБУ, тому їх особи можна встановити за допомогою слідства. Тим більше, що оперативно-розшуковий захід негласного проникнення в автомобіль нардепа проводився без рішення суду, в порушення Конституції України та Закону «Про статус народного депутата України», – заявив Москаль.

Він зазначив, що ТСК має в розпорядженні конфіденційні дані на окремих працівників СБУ, котрі брали участь у цій ганебній провокації, і може надати їх Генпрокуратурі.

6

Коментарі

Гість: Dalia

113.05.14, 00:12

Кругом одні бандити.