хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Юрій Шухевич переконаний...

Шухевич: Влада здає Донецьк і Луганськ  за кримським сценарієм
Илья Скибинский 21 квітня 2014, 12:53
 2163
Шухевич: Влада здає Донецьк і Луганськ по кримському сценарію

Незважаючи на видимий опір центральної влади окупації південно-сходу країни, далеко не всі політичні оглядачі вірять в щирі наміри офіційного Києва.

Багато політологiв вже висловлювали думку, що прозахідні політики зацікавлені у втраті Криму, а також не відмовляться від зникнення електорату південного сходу країни, щоб реалізовувати свої плани, оскільки проросійського виборця в країні практично не залишиться. 

Свою точку зору висловив відомий дисидент, син головнокомандувача УПА Романа Шухевича, керівник УНА-УНСО Юрій Шухевич.

На його думку, Донецька і Луганська області обов'язково залишаться у складі України, хоча «дорогий уряд» дуже намагається позбутися цих областей. Пояснюючи свою точку зору, Шухевич звернув увагу, як ще під час окупації Криму західні політики закликали до рішучих дій, коли центральна влада тупцювала на місці. І зараз уряд нічого не робить, щоб зупинити розвиток ситуації на Донбасі.

Шухевич закликав відмовитися від ганебних і безглуздих переговорів з олігархами, які ще недавно вважалися королями своїх регіонів. Замість цього влада повинна дати силову відсіч сепаратистам і бандитам, щоб показати, за ким сила. 

«Що хочуть олігархи, які контролюють східні області? Федералізацію, тому що кожному з них потрібна своя вотчина в Україні. Але це потрібно олігархам, а Яценюк йде у них на поводу, замість того щоб вжити рішучих заходів проти "зелених чоловічків" і так званих проросійських активістів. Згадайте, що було в Маріуполі. 

Спробували ці "активісти" взяти штурмом військову частину - отримали відсіч і одразу розбіглися. Якщо б уряд діяв так само, а не грало в переговори і зважений діалог... Ну про що говорити з бандитом? На що ви хочете його вмовити?», - цитує Шухевича Gordonua.com.

Не бажаючи називати прямо прізвища, Шухевич натякнув, що окремим «кандидатам у президенти» вигідна невизначеність на сході, адже тоді вибори 25 травня не відбудуться. Якщо голосування за нового главу держави перенесуть на більш пізній термін, то окремі політики могли б підняти свій рейтинг до цього часу.

Варто зазначити, що на даний момент найбільшу підтримку виборців має Петро Порошенко, тоді як всі соцопитування показали значне відставання Юлії Тимошенко, яка завзято рветься повернутися у владу після роздумів у лікарняній палаті.

13

Коментарі

122.04.14, 08:17

Підписуюся під кожним словом.

    222.04.14, 14:18

    Біла. читала.
    думаю.

      322.04.14, 14:47Відповідь на 1 від ЯКриворожанка

      Це той Шухевич, який піченьку-орден від Януковоча отримав? Кого ви слухаєте? Славних прадідів правнуки погані...

        422.04.14, 14:56Відповідь на 3 від ab absurdo

        http://novosti.dn.ua/details/223230/

          522.04.14, 14:58Відповідь на 4 від ЯКриворожанка

          Читала це. Поживем - побачимо

            622.04.14, 15:00Відповідь на 5 від ab absurdo

            Тоді поясніть внятно, зрозумілою мовою, чому допуститли до цього?
            http://ruhzvu.com/antiterroristicheskaja-operacija-ne-sost.html

              722.04.14, 15:05Відповідь на 6 від ЯКриворожанка

              "С подписанием Украиной Женевских соглашений эти ограничения получили статус жесткого условия."
              Ось чому

                822.04.14, 15:26Відповідь на 7 від ab absurdo

                А згадайте як ви на мене наїхали щодо аналізу цієї зустрічі Іларіоновим. А він тоді вже сказав, що це було звичайне кидалово. Зараз те саме ви кажете про Шухевича. Влада стільки помилок зробила, що це дало змогу в Донецьку під приводом відновлення конституційного устрою вимагати федералізації. Не зрозуміло тільки чому під триколором? Люстрацію потрібно було починати з міліції, прокуратури, суддів, а тоді вже братися за посадовців. А так, правоохоронна структура відсутня, контролююча також. Суди залишилися продажні. Яку державу ви з цим збираєтеся будувати? У Путлєра поле для дій відкрите. Що хочеш, те і витворяй. Правий сектор потихеньку відловлюють, а сепаратистів відпускають. Клас! Це самете, що ми хотіли?

                  922.04.14, 15:39Відповідь на 8 від ЯКриворожанка

                  http://sled.net.ua/node/13612
                  По-перше, я на вас не наїжджала і про Ілларіонова залишилась тієї самої думки. Ви серйозно вважаєте, що людині, яка отримувала нагороди з рук Януковича, можна вірити? Так можна і на Чорновола посилатися. На них мітки ніде ставити, не те що слухати, що вони говорять. А біда наша в тому, що сидимо склавши руки і сподіваємося, що влада все за нас зробить.

                    1022.04.14, 15:44Відповідь на 9 від ab absurdo

                    Ворогів теж треба дослухатися. Вони вказують на деякі речі, що опинилися поза нашою увагою.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна