хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Російські війська на кордоні з Україною - у повній бойовій..

Цитування:

Російські збройні сили на кордоні з Україною знаходяться в стані високої готовності, і у випадку відповідного наказу на найвищому рівні досягнуть української території протягом 12 годин.

Таку оцінку ситуації навколо кордону України у зв'язку з високою концентрацією збройних сил Росії дав журналістам директор кризового центру Верховного командування військовими силами НАТО в Європі (SHAPE) бригадир Гаррі Дікен (Gary Deakin, Великобританія) в четвер у штаб-квартирі SHAPE, розташованій в Монсі (Бельгія).

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/10/7022034/

При цьому директор кризового центру назвав присутність російських підрозділів поблизу українського кордону "реальним дестабілізуючим фактором".

"Я стурбований, бо це дуже здібні сили, які дестабілізують ситуацію, і наші союзники нервують, і стурбовані через загрозу", - повідомив він, додавши, що відповідно до оцінки станом на сьогодні прямої загрози території НАТО з боку Росії немає.

12

Коментарі

110.04.14, 23:34

ДАЙ Бог встояти проти гадів імперзла нашим людям а особливо солдатам ! Бог поможе ! Украіна після страстних х днів РАЩОокупації неминуче переможе в маю 2014року ! СЛАВА УКРАЇНІ

    211.04.14, 23:28

    Ось що нам написали сірійські повстанці: http://www.chechenews.com/developments/17046-1.html