Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

В пошуках Болбочана...

Микола Коханівський
.............
P.S Коли нездари, зрадники, угодовці та відверті вороги з новоутвореного уряду та з продажної ВР мені говорять що під час війни їх, бачте "критикувати не можно, можно лише слухатись", мені вже й несмішно. Якби ми їх хоч раз послухались протягом цих трьох місяців, уже б всі сиділи або були вбиті а янек безроздільно панував. Тимчасовий уряд, для того й тимчасовий, щоб якомога швидше йому на зміну прийшов Революційний Провід.

Майже 100 років назад, Україна мала такий же безпорядний і нерішучий Уряд, з такою ж різношерстою Центральною Радою, тощо. Але знайшовся один полковник Армії УНР Петро Болбочан, який зміг провести блискавичну "Кримську операцію 1918 року", що стала першим успішним бліцкригом 20-го століття.
Крим, який тоді заблокували значні сили московсько-більшовицьких окупантів, був взятий за декілька годин. А за декілька днів по всьому Криму майоріли жовто-блакитні стяги, які підняли навіть кораблі Російського Флоту.
Під політичним тиском німців, нездари з тодішнього Уряду, вивели Армію УНР з Криму. Петра Болбочана, внаслідок політичних інтриг, і ревнощів політичних зверхників до його популярності, було піддано незаконному суду і розстріляно. Але сама блискавична операція показала, що успіх завжди на боці рішучих і сміливих.

Слава Україні!
36

Коментарі

14.03.14, 01:56

ого, цікаво...

    24.03.14, 01:58Відповідь на 1 від minona

    якщо ми перемагатимемо - нас здаватимуть.. так уже було не раз..

      34.03.14, 02:05Відповідь на 2 від LeoLine

      правда

        Гість: Dalia

        44.03.14, 02:22

        Обуренню немає меж. Ніхто не затриманий за вбивства людей.
        Харківські жуліки-сепаратисти, які керували армією тітушок, в зговорі
        з Аваковим.Твориться щось не зрозуміле і страшне.

          54.03.14, 02:54

          МОЛОДЕЦЬ Микола ! ДОБРЕ написав ! Героям слава !

            64.03.14, 03:06

              анонім

              74.03.14, 06:04

                84.03.14, 10:50

                  94.03.14, 12:36

                  Хто не має своєї армії, терпить і годує чужу !

                    104.03.14, 12:42

                    Янукович семнадцатого века. Избирательная кампания нынешнего премьера, как Земля в представлении древних, зиждется на трех китах - админресурсе, показной пророссийскости и социальном популизме (пенсионерам - повышенные пенсии, ветеранам - автомобили и т.д.). По большому счету ничего нового в этом нет. Все это в большей или меньшей степени использовалось и на предыдущих президентских выборах. Правда, не в таких гигантских масштабах. Например, Леонид Кучма в 1994 году хотя и делал реверансы в сторону Первопрестольной, но тогдашнего президента Ельцина в подтанцовке не использовал. Да и "биг-морд" в центре Москвы с портретами Леонида Даниловича тоже не наблюдалось. Впрочем, по большому счету, единственными выборами «самого главного» украинца, на которые Москва (Петербург) не имели абсолютно

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна