Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Друзі не уподобайтесть до тролів з "братьської країни"

Друзі не уподобайтесть до тролів з "братьської країни"
Дуже багато українців перепощують відео та матеріали про як би американських снайперів на Майдані.Доводжу до відома тих хто ще не усвідомив, що тепер не має третьої позиції, є ти або з нами ,або проти нас.Тих хто стріляв уже ідентифікували Підрозділ відноситься до Кримського територіального управління Внутрішніх військ , і його керівником є полковник Сергій Асавалюк . Бійці саме цього підрозділу були відзняті на відео журналістами , а їх радіопереговори записані. Командування внутрішніх військ закупило у української фірми " Тактичні системи " для потреб цього підрозділу 80 снайперських гвинтівок типу АВК . Дані про це є в " Віснику державних закупівель України " Зброя яке на цьому фото
http://news.liga.net/upload/resize_cache/iblock/0be/380_230_2/0beed25fb4836c0bc759146ce0ac1a17.jpg це мисливський карабін TS M 338 . тільки без нічного прицілу http://popgun.ru/files/g/51/orig/4589346.jpg продаеться він у Києві фірма " Тактичні системи " http://www.tactical-systems.com.ua/ts_apr338.html Всі хлопці які загинули були вбиті " на поразку" в голову або інші життєво важливі місця і жоден беркутівець не отримав таких поранень. Стріляли з будівель, які були під контролем " Беркута". думаю, що всі бачили хлопців які йшли в перед , і після попадання кулі їх відкидало на зад , з цього виходить, що стріляли з состорони "Беркуту". Стільба по Майдану не була хаотичною, знищували активні мобільні групи, які переміщувалися в сторону "Беркуту", та активістів, які надавали допомогу тим хто йшов в наступ, стріляли також по медикам.
Читайте тактику снайперів і робіть висновки самостійно.
ЧАСТИНА 6
ТАКТИКА , СПОСОБИ І МЕТОДИ ВИКОРИСТАННЯ СНАЙПЕРІВ
Снайпери завжди відігравали велику роль в міському бою . Вони використовувалися для зриву операцій , нанесення втрат , і відволікання значних сил на їх пошук. Смертоносність і точність сучасного озброєння , тривимірний простір міського бою , безліч вулиць , проходів і запасних виходів , доступних снайперу , робить його серйозною загрозою. Командири на всіх рівнях повинні бути інформовані про важливість використання снайперів і загрози, які несуть ворожі снайпери. Вони повинні розуміти вплив, який снайпер робить на дії підрозділу , і заходи , за допомогою яких йому можна протистояти і мінімізувати загрозу з його боку. У цій главі термін « снайпер » використовується для опису підготовленої снайперської команди або одиночного стрілка , провідних вогонь ретельними прицільними пострілами на коротких і довгих дистанціях.

Снайперам можуть бути поставлені такі завдання:
• Знищення ворожих снайперів ( контрснайперскій вогонь).
• Знищення можливих позапланових цілей. Ці цілі можуть бути визначені командиром і можуть включати в себе ворожих снайперів , ключових командирів , командирів бойових машин , радистів , саперів і розрахунки групового зброї / вогневих засобів прямої підтримки , а також передових спостерігачів , радіотелефоністів .
• Знищення важливих об'єктів , озброєння або матеріалів.
• Запобігання проникнення противника в певні місця або до важливих рубежів (контроль за ключовими ділянками місцевості) .
• Вогняна прикриття барикад і інших перешкод.
• Спостереження за підходами з флангів і тилу ( прикриття) .
• Підтримка місцевих контратак точним вогнем.
• Спостереження за ключовими об'єктами з метою збору розвідувальної інформації.
25

Коментарі

123.02.14, 21:05

ну а как же без госдепа - все революции проплачены пиндосами - ну кроме октябрьской (с)

    223.02.14, 21:06

    Хороший матеріал, дякую що розклали по полицях для тих, хто не дуже в курсі.

      323.02.14, 21:09

      Ще можу і відео це додати з путінстану, про яку Ви говорите, хай люди побачать, яку кричущу нісенітницю в сусідній країні показують.
      http://www.youtube.com/watch?v=fg3Wb-DWw40
      А фото цих виродків із мордою головного винуватця, сподіваюся, вже бачили всі, хто хоч трохи цікавиться подіями.

        423.02.14, 21:11

        Колия це паскудство побачила, то хотілося кричати! Але ж величесна купа людей, особилво з сусідньої країни, тупо вірить цьому брєду.

          523.02.14, 21:17

          додам від себе:
          скільки відеокадрів, на яких гинуть в реалі БЕЗЗБРОЙНІ люди від снайперів..
          і ЖОДНОГО кадру, на якому видно було б як хтось вмирає зі зброєю, як "терорист"..
          а у людей пельки не затикаються.

            623.02.14, 21:39Відповідь на 1 від Поговорим

            ну а как же без госдепа - все революции проплачены пиндосами - ну кроме октябрьской (с)там немчура проклятая

              723.02.14, 21:40Відповідь на 6 від Пробіотик

              ну а как же без госдепа - все революции проплачены пиндосами - ну кроме октябрьской (с)там немчура проклятаятам была самая правильная революция идейная - до сих пор расхлебать не можем

                823.02.14, 21:43Відповідь на 7 від Поговорим

                ну а как же без госдепа - все революции проплачены пиндосами - ну кроме октябрьской (с)там немчура проклятаятам была самая правильная революция идейная - до сих пор расхлебать не можемслава герпесу. слава дупкину. шли на пули, не щадя живота своего.

                  923.02.14, 21:47Відповідь на 8 від Пробіотик

                  ну а как же без госдепа - все революции проплачены пиндосами - ну кроме октябрьской (с)там немчура проклятаятам была самая правильная революция идейная - до сих пор расхлебать не можемслава герпесу. слава дупкину. шли на пули, не щадя живота своего.суки они

                    1023.02.14, 21:53Відповідь на 9 від Поговорим

                    ну а как же без госдепа - все революции проплачены пиндосами - ну кроме октябрьской (с)там немчура проклятаятам была самая правильная революция идейная - до сих пор расхлебать не можемслава герпесу. слава дупкину. шли на пули, не щадя живота своего.суки онипусть пока расслабят булки. а то не поймаешь

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна