Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Ми це вже проходили у 1918 році.

Ми це вже проходили у 1918 році. Троцький керував захопленням всієї України з Харкова .. (безсторонньо, але факт ..), обдурив Махно (підставив), коли брали Крим ..(Вікіпедія) Саме тоді по задуму Троцького під гаслами «Хай живе незалежна радянська Україна».Більшовики "перенесли" столицю з Києва до Харкова звідки керували захопленням всієї країни. Хочу зауважити, що в Києві тоді була створена легітимна влада УНР. Україна тоді посіла у долі Європи те становище, яке займала у минулому Польща... Українському питанню суджено у ближчий період грати величезну роль у житті Європи... Ніде утиски, чистки і репресії і взагалі всі різновиди бюрократичного хуліганства не набували такого вбивчого розмаху, як на Україні, у боротьбі з сильними підспудними устремліннями українських мас до більшої свободи і самостійності. Совєтська Україна стала для тоталітарної бюрократії адміністративною частиною цілого і військової бази СССР. Сталінська бюрократія, щоправда, почала зводити пам‘ятники Шевченкові, але лише для того, щоб міцніше придушити цими пам‘ятниками український народ і змусити його мовою Кобзаря славити кремлівську кліку ґвалтівників».Загалом же Лев Троцький був геніальним організатором і блискучим публіцистом. Проте свій хист він присвятив глобальній тоталітарній утопії, і крові на його руках було чимало, але україножером він ніколи не був; це – смертний гріх головного опонента Троцького – Сталіна – і його команди. Ба більше – Лев Троцький добре знав і по-своєму любив Україну, бажаючи зробити її зразковою вітриною світового комунізму. І в цьому він не був оригінальним: Микола Скрипник, Василь Еллан-Блакитний, Володимир Винниченко, Юрій Коцюбинський, Віталій Примаков, Микола Хвильовий... Список питомих українців, котрі так само в ім’я своєї любові до України активно нищили її свободу й незалежність (бо ті, бач, були «невірні», «неправильні», «ненародні») можна продовжити аж по сьогодні. Лев Троцький, який у юності починав з написання віршів українською мовою і закінчив обстоюванням української незалежності, був із цієї ж плеяди трагічних персонажів трагічної вітчизняної історії.
Прямая трансляция со съезда сепаратистов в Харькове. (ВИДЕО)
http://uapress.info/ru/news/show/16995
15

Коментарі

122.02.14, 14:36

Навіть на жодну секунду не бажаю допускати думки про розкол України. Не сприймаю всерйоз дебілів-гопників з вовчими білетами жирну Дупу і Гепу за щось серйозне. Це злочинці, оцінку яким ВЖЕ дано у ВР України.

    222.02.14, 14:38

    Ти не міг би змінити лінк? Я, як і багато інших українців, не зареєстровані в мацкальській картотеці ФСБ "Ад на клаСС нікі". Дякую.

      322.02.14, 14:39

      2004 Северодонецк и наколотые апельсины.

        422.02.14, 14:43Відповідь на 2 від Alter ego*

        Ти не міг би змінити лінк? Я, як і багато інших українців, не зареєстровані в мацкальській картотеці ФСБ "Ад на клаСС нікі". Дякую.Немає сенсу з'їзд завершився "пшиком" Харків не підвів. Дивіться на живо https://www.youtube.com/watch?v=Y_LFrMcoEm4

          522.02.14, 14:47

          в тюрьму!

            622.02.14, 14:55

            за Юлькой поехали

              722.02.14, 15:03Відповідь на 3 від Пробіотик

              2004 Северодонецк и наколотые апельсины.Так дежавью

                822.02.14, 15:04Відповідь на 7 від Нормальний

                2004 Северодонецк и наколотые апельсины.Так дежавьюні. це вже система. ті самі сили.

                  922.02.14, 15:04Відповідь на 6 від Поговорим

                  за Юлькой поехали Зеку капець! Кажуть борт №1 тепер знаходиться в Омані.

                    1022.02.14, 15:07Відповідь на 8 від Пробіотик

                    2004 Северодонецк и наколотые апельсины.Так дежавьюні. це вже система. ті самі сили.Судячи з того, що там получився пшик, Путін не ризикнув продовжувати такий сценарій, ВР депутати порадували їх дії блискавичні.Гепа з Допою мабуть вже в жіночих нарядах переходять російсько-український кордон.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна