хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Мусоргани не люди - це пси козляри межигірського

25 Листопада 2013 16:38У Києві міліція жорстоко побила молодих львів'ян, - Яценюк

Міліція жорстоко побила і затримала молодих людей, які поверталися до Львова після участі в Європейському майдані в Києві. Про це повідомив біля харківської лікарні «Укрзалізниці» голова Політради ВО «Батьківщина» та фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк. Повідомила прес-служба ВО "Батьківщина".

«Щойно мені зателефонувала народний депутат Тетяна Слюз. Семеро молодих людей, які вчора були на Майдані, сьогодні поверталися назад до Львова, щоб далі продовжувати навчання, були зупинені підрозділами міліції, відвезені в Печерський райвідділ, жорстоко побиті. Зараз знаходяться в лікарні», - повідомив він.

«Били в машині – доки їх везли, били у Печерському райвідділі», - додав він.

Він зазначив, що міліція виправдовується, ніби переплутала молодих людей із якимись злочинцями: «Спочатку побили, а потім сказали, що переплутали, і відпустили. Після того, як туди поїхали депутати».

Арсеній Яценюк повідомив, що по прильоту в Київ іде до Генерального прокурора - «хай викликає «звірйо», яке вони там розплодили в місті Києві, яке називається міліція, нехай негайно приймають рішення про порушення кримінальних справ по відношенню до них».

Тетяна Слюз розповіла, що семеро молодих людей, серед яких її син та брат, виволокли к власного автомобіля, кинули в автозак, жорстоко били у автозаці та у Печерському райвідділку міліції.

«Відбувається терор, людей на вулицях забирає «Беркут», витягують з власних машин та жорстоко б'ють», - повідомила вона.

«Одного хлопця побили настільки жорстоко, що викликали швидку допомогу - в нього поламана щелепа», - розповіла народний депутат.

За її словами, зараз хлопці у Печерському відділку міліції Києва пишуть заяви про побиття та чекають на медичну допомогу.

15

Коментарі

125.11.13, 17:00

межигірський козляра, філолух азіров, уся партія рецидивістів є окупаційною адміністрацією що намагається продати Україну і українців у ярмо імперії яка уже знищила голодом десятки мільйонів українців. Цим самим я отримую право на захист своєї свободи, честі, гідності, безпеки свого життя будь-якими доступними мені методами і засобами. Чим більше українців зрозуміє цю істину, чим більшій кількості українців це розуміння надасть волі до боротьби тим скоріше ми повалимо владу окупантів. СЛАВА НАЦІЇ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!

    анонім

    225.11.13, 18:19

    Було б дивно, якби "представники ЦІЄЇ влади" посміхалися своїм співгромадянам та дійсно по-чесному стежили за правопорядком.
    Вдумайся в загальну назву - "представники влади". Яка зараз влада знаєш ?... Так чого ж можна чекати від її представників ?....

      325.11.13, 18:20

      Катування почались
      Вони ще танки на людей пустять

        425.11.13, 18:23Відповідь на 2 від анонім

        Я знаю що варто робити нам ...

          анонім

          525.11.13, 18:27Відповідь на 4 від Характерник+

          Я знаю що варто робити нам ...
          Молодець. Тільки одна порада - пам"ятай, що у кожного СВОЄ місце в цих подіях. Мирний мітинг, акції та збори, це одне. А от далі, мирним та пересічним вже не місце. Для цього є, так є, спеціально підготовлені люди.

            625.11.13, 18:56Відповідь на 5 від анонім

            Хотілося б відмітитись...

              725.11.13, 19:15Відповідь на 5 від анонім

              Поганий той солдат, що не прагне стати генералом

                825.11.13, 19:17Відповідь на 6 від MIRIKo

                Зараз, відкриють в I.ua запис добровольців ...

                  925.11.13, 19:22Відповідь на 8 від Характерник+

                  то в нас своє...

                    1025.11.13, 19:25

                    Підтримую "Приморських партизан"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна