хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Листопадовий Чин - наша свобода!

Моя особиста думка така, що власне завдяки цій споконвічній жертовній боротьбі за Незалежну Українську Державу і вільний український народ - наш сучасний цивілізаційний поступ є інакшим, аніж у сусідів з колишнього СРСР.
Дякую Вам - Герої України. Вічная вам шана і пам'ять на віки.








17

Коментарі

Гість: ЛемБой

130.10.13, 16:09

Дуже цікава на цю тему книга Валентина Мороза "Україна у ХХ столітті". Критикуючи зверхників УНР і ЗУНР,автор накінці книги зазначив,що незважаючи на те,що визвольні змагання було програно, Україна захворіла на незалежність і бажання бути незалежними назавжди поселилось в умах українців.

    230.10.13, 16:27Відповідь на 1 від Гість: ЛемБой

    Я дуже не люблю критиків, які не були поряд в окопах під кулями, багні, голоді та хворобах, а виключно потім примхливо виясняють хто і що не так зробив з відстані часу і не роздивляючись на свої власні здобутку, яких-то як кіт наплакав.

      Гість: ЛемБой

      330.10.13, 17:37Відповідь на 2 від Богдан Бо

      І всетаки я б порекомендував цю книгу-там критикують не солдат чи командирів,а політичних провідників.

        Гість: NeManul

        430.10.13, 21:35

        Чому ж ти думаєш, українців шарпають направо і наліво? Як зберемось усі в один кулак, то пів світу несолодко стане

          56.11.13, 09:54Відповідь на 4 від Гість: NeManul

          Чому ж ти думаєш, українців шарпають направо і наліво? Як зберемось усі в один кулак, то пів світу несолодко станеА кому це потрібно?

            66.11.13, 10:03Відповідь на 3 від Гість: ЛемБой

            Я розумію і почитаю, як відшукаю в Неті.
            Просто я дуже не люблю сучасних безапеляційних суджень про минулі часи, коли з відстані відомо значно більше, аніж під час самих подій всім тогочасним діячам. Тим паче, що сьогодні ми не надто перевершуємо розумом і поступом в буднях сьогодення тих, кого щиро критикуємо. Зараз багато розвелось критиків щодо Ющенка за його безпорадність, але що ними самими було зроблено в часи правління Ющенка? Питання, яке постійно не має відповіді.

              Гість: NeManul

              76.11.13, 12:51Відповідь на 5 від Богдан Бо

              Чому ж ти думаєш, українців шарпають направо і наліво? Як зберемось усі в один кулак, то пів світу несолодко станеА кому це потрібно?Нам це точно не потрібно