хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Від Гримчака з Кармазіним - до Беркуту. Репетиція 2015 року

<span class=' bold ' > С.О. Від Гримчака з Кармазіним - до Беркуту. Репетиція 2015 року</span>

1. Юрій Гримчак йде по 223 округу Юрія Левченка, Кармазін - по округу Романюка, якого переслідують "правоохоронці" Януковича.

 

2. Це - не перший сюрприз від влади. Сюрпризом є те, що саме Гримчак захотів стати знаряддям влади Януковича на довиборах. І -мовчання Юрія Луценка стосовно цього факту, який є соратником Гримчака.

 

3. Кармазін припинив дивувати: його руками усували з депутатських місць провладних депутатів, які не хотіли бути цілком провладними. Ми вже не дивуємося голосуванням Сергія Міщенка разом з провладною більшістю.

 

4. Тетяна Донець у фейсбуці не погодилася з виключенням обох членів фракції "Батьківщина" зі свого складу. (Павелко і Полочанінов).

 

5. Анатолій Гриценко разом з дружиною Юлією Мостовою закликали Юлію Тимошенко покаятися перед Януковичем. Виникає питання про доцільність перебування Гриценка в складі фракції "Батьківщини".  

 

6. Ми ще раніше писали, що з посиленням тиску влади нестійкі опозиціонери будуть відпадати один за одним.

Коло опозиційних діячів буде зменшуватися поступово - але буде наростати опір суспільства диктатурі "знизу".

 

7. В цих умовах за допомогою "випробувального стенду диктатури" виявляються слабкі, нестійкі. Тому цілком справедливо виключили з партії "Батьківщина" 12 чоловік, включаючи колишнього кепрівника запорізької "Батьківщини" Валерія Крайнього. Ми вже давно писали, як корінні запоріжці, про руйнівну роль Валерія Крайнього.

 

8. У своєму листі до з'їзду "Батьківщини" Юлія Тимошенко підтримала узгоджені кандидатури від "Батьківщини" та "Свободи". Навіть УДАР проголосив, що не висуватиме своїх кандидатів і підтрмає тих, кого призначили з'їзди "Свободи" та "Батьківщини".

 

9. Так що тут немає ніякої інтриги: опозиційні кандидати визначені з'їздами, решта кандидатів йтимуть від влади, включаючи технічних кандидатів, включаючи Тетяну Монтян, яка вголос каже таке, що на письмі передавати не можна вихованій людині... 

 

10. Броунівський рух тушок під грошовим дощем - звичайна річ. Якщо не допоможе - задіють "Беркут".

Отже - проти Монтян, Гримчака та Кармазіна "Беркут" застосовувати не будуть. Проти призначених з'їздами опозиційних партій - будуть.

Тобто діапазон дій влади - від Гримчака з Кармазіним - до "Беркуту".

Йде репетиція президентських виборів 2015 року.     



Cтаніслав Овчаренко

16

Коментарі

Гість: ТарасЧупринка

119.10.13, 15:18

Відсутність правосуддя у державі дає громадянам право на самосуд!

    220.10.13, 09:39

    Тут справа у доцільності існування самої "Батьківщини" яку називають фабрикою тушок.І не одні тільки у поганих запоріжцях чи львів’янах - здача "Батьківщиною" позицій відбувається всюди.Приїхали, хлопці.Пора розпускатися.

      анонім

      320.10.13, 10:36

      Страшне коїться. Люди дрібнішають, лайно так і пре нагору. Дивно, що в переліку нема згадки про Забзалюка -- на Миколаївщні вже такий гнійник в "Батьківщині" утворився -- лусне, усю опозицію забризка гноєм.
      І не зрозумів Гриценка -- що значить перед Овощем покаятися? Як на мене, усі наші Президенти і Премєри, міністри і депутати мають покаятися, але перед народом. Каятися перед Овощем? Гриценко недоумок, якщо таке каже.

        420.10.13, 14:53Відповідь на 1 від Гість: ТарасЧупринка

        Відсутність правосуддя у державі дає громадянам право на самосуд!дійсно Лінчування ніхто не відміняв.

          Гість: заблокований

          521.10.13, 10:18

          Сама " Батьківщина" це гнійник з гнійників...Це питання ще було до помаранчевої революції! Там не перебирали кандидатурами, все продавалося за гроші і не одна така продажна свиня переметнулася до ПР. Проста схема: Давали два-три мільйони доларів щоб потрапити в депутати від " Батьківщини" а потім за 5-6 мільйонів доларів продавалися ПР. Офігенний і простий бізнес. Ні би про це ніхто не знає в "Батьківщині"? Значить гріш ціна цій партії де займаються політичним сексом за всіма підряд. Так "венеричну" хворобу вони і підчепили...Це ще питання чи не СНІД...

            Гість: заблокований

            621.10.13, 10:19Відповідь на 2 від uraha

            Тут справа у доцільності існування самої "Батьківщини" яку називають фабрикою тушок.І не одні тільки у поганих запоріжцях чи львів’янах - здача "Батьківщиною" позицій відбувається всюди.Приїхали, хлопці.Пора розпускатися.Ага..."ПОРА" розпускатися

              Гість: SСHUTZE

              721.10.13, 12:09

              Це - не перший сюрприз від влади(цит).
              -----------*
              не пахнуть.

                821.10.13, 22:31Відповідь на 6 від Гість: заблокований

                "ПОРА"а я уже і забув таких

                  Гість: заблокований

                  922.10.13, 00:54Відповідь на 8 від uraha

                  "ПОРА"а я уже і забув таких...йой...та як мож забути такого хлопа димократа з Лівова як Каськіва, котрий з лижними тренерами підписує державні угоди ?