хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Януковичу назвали дату, коли в нього з ЄС почнуться проблеми



Якщо Моніторингова місія Кокса-Квасьнєвського не дасть позитивного звіту 15 жовтня в Європарламенті, у України в питанні про підписання угоди про асоціацію "буде проблема".

Про це в ході Ялтинської щорічної зустрічі YES заявив голова комітету Європарламенту у закордоних справах Елмар Брок.

У ході панельної дискусії з міністром закордонних справ України Леонідом Кожарою він знову звернув увагу на важливість вирішення "питання Тимошенко".

За словами Брока, Європарламент ухвалюватиме рішення щодо підписання угоди з Україною про асоціацію з ЄС після заслуховування доповіді своєї місії у складі екс-голови Європарламенту Пета Кокса та колишнього Президента Польщі Олександра Кваснєвського.

"Ми сказали з самого початку – ми повинні до підписання виконати всі вимоги. Одне питання – вибіркове судочинство у випадку з Юлією Тимошенко. Якщо пан Кокс та пан Квасьнєвський не зможуть позитивно відзвітувати 15 жовтня в Європарламенті, тоді буде у нас проблема", - зазначив Брок.

На його думку, є можливості і час для вирішення справи Юлії Тимошенко.

"Ще може бути рішення, яке допоможе підписати вільнюську угоду", - вважає євродепутат.

У свою чергу міністр закордонних справ Польщі Радек Сікорскі, який також брав участь у цій дискусії, заявив, що українське керівництво "недооцінює роль особистості в історії".

"Питання Тимошенко занадто велике, щоб його ігнорувати. Справа Тимошенко, обіцянки, які нам давали - це питання довіри. Це тест на довіру і якість керівництва України", - переконаний польський міністр.

"До саміту у Вільнюсі обидва - президент Янукович і пані Тимошенко мають зробити щось - у найближчі кілька днів", - додав Сікорський.


10

Коментарі

Гість: Добрый Лео

121.09.13, 18:29

Украина уже в первый год теряет пять миллиардов. Так что проблемы и очень большие начнутся после подписания, а не до того...

    221.09.13, 19:00Відповідь на 1 від Гість: Добрый Лео

    Украина уже в первый год теряет пять миллиардов. Так что проблемы и очень большие начнутся после подписания, а не до того...бухгалтер? Сам рахував, чи у Путлєра списав?
    Основний виграш від асоціації не в грошах вимірюється, але це плебеям не зрозуміти, НІКОЛИ.

      Гість: Добрый Лео

      321.09.13, 19:06Відповідь на 2 від helsan

      главная победа СССР и социализма тоже не в деньгах измерялась, однако все кричат только о пустых полках и очередях. А вот дураками нас делать не нужно. После подписания договора по энергетике Украина потеряла два миллиарда. Мне до лампочки евростандарты. если мне жрать будет нечего. Европа веками жила за счет грабежа, как кончилась халява из России, так у них крыза случилась. Сколько металла за копейки из Украины уплыло? Вместе с кораблями.

        421.09.13, 19:15Відповідь на 3 від Гість: Добрый Лео

        главная победа СССР и социализма тоже не в деньгах измерялась, однако все кричат только о пустых полках и очередях. А вот дураками нас делать не нужно. После подписания договора по энергетике Украина потеряла два миллиарда. Мне до лампочки евростандарты. если мне жрать будет нечего. Европа веками жила за счет грабежа, как кончилась халява из России, так у них крыза случилась. Сколько металла за копейки из Украины уплыло? Вместе с кораблями.Коли йдеш по цифрам, потрібно приводити посилання з повною викладкою розрахунків, чого ти не робиш ніколи, а тільки базікаєш.
        Казки про те, що хтось там когось годував, колись, мені не потрібно розповідати, я цей "добробут" пережив.
        І якщо так тягне до рфії, яка щедро всіх годує, чого тут сидіти і сльозами омиватися?

          Гість: Добрый Лео

          521.09.13, 19:22Відповідь на 4 від helsan

          тебя тянет в Европу? чего сидишь?

            Гість: Добрый Лео

            621.09.13, 19:24Відповідь на 4 від helsan

            То, что Украина только теряет от договоров с ЕС я привел конкретный пример. Это уже не расчеты, это статистика озвученная премьер-министром.

              721.09.13, 19:37Відповідь на 6 від Гість: Добрый Лео

              То, что Украина только теряет от договоров с ЕС я привел конкретный пример. Это уже не расчеты, это статистика озвученная премьер-министром.Я вже там.
              Озвучення Азірова прошу привести, чого, скільки, де і в чому втрачає.
              Він сам чомусь вже давно там, а таких як ти "бухгалтерів", тягне до ТС. Казахи прийняли рішення про проведення референдуму ( http://argumentua.com/novosti/v-kazakhstane-initsiiruyut-referendum-o-vykhode-iz-tamozhennogo-soyuza ) про вихід, а тобі все туди ж.
              Де цифіри?

                Гість: Добрый Лео

                821.09.13, 19:39Відповідь на 7 від helsan

                а из ес не выходили?

                  921.09.13, 19:41Відповідь на 8 від Гість: Добрый Лео

                  а из ес не выходили?http://interfax.com.ua/news/political/168036.html

                    1021.09.13, 19:49Відповідь на 8 від Гість: Добрый Лео

                    а из ес не выходили?http://uk.wikipedia.org/wiki/ Список_країн_Європейського_Союзу

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна