хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Москалям по зубах

Проект резолюції Європарламенту у справі тиску на країни Східного Партнерства з боку Росії містить гостру критику дій Москви і закликає Європейську Комісію захистити Україну та інші держави цієї програми від російського тиску, надавши "конкретні та дієві заходи на підтримку партнерів".

Проект резолюції подали спільно всі групи Європарламенту. Його розглянуть і затверджуватимуть голосуванням у четвер.


Європейський парламент "засуджує той факт, що з наближенням Вільнюського саміту Східного партнерства на країни Східного партнерства, які перебувають на останньому етапі переговорів про підписання чи парафування їхніх Угод про асоціацію, збільшують різні види тиску; вважає цей тиск неприпустимим", - сказано в проекті резолюції.У преамбулі до резолюції згадано надані Україні гарантії безпеки в обмін на ядерне роззброєння, відповідно до Будапештського меморандуму 1994 року, одна з яких передбачає підтримку у разі тиску економічними методами.

Автори резолюції висловлюють також рішучу підтримку парафуванню чи підписанню на Вільнюському саміті Угод про асоціацію з тими країнами-партнерами, "які цього хочуть і до цього готові, за умови виконання необхідних вимог".

Минулого тижня Верховна Рада злагодженим голосуванням ухвалила низку законів з так званого "євроінтеграційного пакету", що мають бути прийняті до саміту в листопаді.

Спікер українського парламенту також натякнув на можливість відпустити ув'язнену Юлію Тимошенко на лікування за кордон уже в жовтні.

22

Коментарі

111.09.13, 21:49

Дай, Боже.

    211.09.13, 22:14Відповідь на 1 від Alter ego*

    З Божою поміччю

      311.09.13, 22:41

      Москві це по барабану.

        анонім

        411.09.13, 22:46

        Дрібниця, але приємно... Хоч Україна і українці єврикам до одного місця. Думаю, що вони нарешті вирішили тримати буферну зону між кацапами, т-то нас, під своїм контролем...і теде і тепе...

          511.09.13, 23:16Відповідь на 4 від анонім

          Дрібниця, але приємно... Хоч Україна і українці єврикам до одного місця. Думаю, що вони нарешті вирішили тримати буферну зону між кацапами, т-то нас, під своїм контролем...і теде і тепе...
          Фточку!

            612.09.13, 11:55

            Чим ближче до години "ЧЕ", тим більша агонія

              712.09.13, 17:30

              ЄС це не казка хлопці, не буде легко, хоча сподіваюся законів хочь будуть (заставлять) дотримуватися, а головне сподіваюся на незалежні суди (для початку)

                812.09.13, 19:46Відповідь на 6 від Ternopol

                Тим сильніші конвульсії москаликів

                  912.09.13, 19:48Відповідь на 7 від Hudson Hawk

                  Звісно що ЄС не манна небесна - це інші норми поведінки. Це не ментальність москвинської орди, а цивілізовані моделі дій.

                    1013.09.13, 08:56Відповідь на 9 від Характерник+

                    так, це одна сторона медалі, а ще конкурентноздатна промисловість, яку нам заново потрібно будувати, мені друг з Польщі казав, що такий продукт як масло наприклад, наше тверде, а італійське і французьке м’яке брали імпортне, наші кажуть перестроялись, зараз беруть тільки наше

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна