хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Окупанти організовують референдум

"Свобода" не хоче референдумуЯкщо президент Янукович справді реалізує свою ідею референдуму про інтеграційний вибір України, це буде профанація, як і будь-які референдуми у виконанні цієї влади. Про справжнє волевиявлення громадян не може бути й мови. Про це заявив народний депутат України від ВО «Свобода», заступник голови комітету Верховної Ради з питань євроінтеграції Олег Панькевич, коментуючи висловлювання президента про необхідність проведення референдуму, на якому народ має визначити, чи вступати державі в Митний союз чи прагнути до Європейської спільноти. Про це повідомила рес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

За словами Олега Панькевича, заява президента про референдум вкотре підтверджує, що зовнішня політика Януковича є лицемірством. Так само, як і недавні дії його однопартійців, зокрема заява заступника голови фракції ПР у Верховній Раді Царьова про те, що Угода про асоціацію – антиконституційна, та дії депутата Колесніченка, який реєструє законопроект про «забезпечення стратегічного партнерства України з Митним Союзом Євразійського економічного співтовариства».

«Необхідно нарешті зрозуміти, що Партія регіонів та євроінтеграція – речі несумісні. Євросоюз очікує від влади чітких дій і конкретних рішень. Однак контрольована більшість у складі Партії регіонів та комуністів не голосуватиме за законопроекти, які обмежили б можливості свавілля влади, перешкоджали корупції та зупинялирозкрадання державних коштів», - зазначив Олег Панькевич.

Олег Панькевич наголосив, що опозиційні сили, зокрема фракція ВО «Свобода» голосуватимуть за всі позитивні законопроекти, які наближатимуть Україну до Європи і які служитимуть на користь народові України.

«Якщо йдеться про ухвалення добрих законопроектів, то опозиція не чинитиме так, як це зараз робить більшість: блокує необхідні, життєво важливі для держави закони тільки тому, що їх подала опозиція. Ми голосуватимемо за корисні, позитивні ініціативи. Якщо ж так званий компроміс передбачає щось інше, ніж голосування в сесійній залі – підкилимні домовленості, поступки, розподіл впливів, то такого компромісу не може бути», - наголосив народний депутат.


100%, 22 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
22

Коментарі

131.08.13, 13:55

Референдум тільки в планах щодо членства в ЄС.
А до членства в ЄС цій владі не дожити і не кожному з нас також.

    анонім

    231.08.13, 14:14

    Взагалі-то референдум по асоціації то маячня. Асоціація вона і є асоціація, ніякого членства не передбачає. А референдум при цій владі то гра в наперстки. То на біса на нього згоджуватися?

      331.08.13, 14:31Відповідь на 2 від анонім

      Так і я про те ж!

        431.08.13, 15:49

        Коли Янук услід за Симоненко почав казати про референдум,
        я зрозуміла, що уся Рос-Укр торгова війна - тільки маска, щоб знов залишити Укр.
        в обіймах Путіна

          Гість: NeManul

          531.08.13, 19:53

          Нема пункту: референдуму не буде

            631.08.13, 22:50

            1) це блеф, референдума не буде
            2) який до біса референдум, якщо у листопаді вже буде стояти питання про підписання угоди?

              71.09.13, 11:21Відповідь на 5 від Гість: NeManul

              підтримую.

                81.09.13, 14:12

                референдум при цій владі попахуе дермецом.

                  91.09.13, 20:12Відповідь на 8 від Korsar-K

                  100%

                    103.09.13, 01:31

                    Боюсь, що при владі цього збіговиська шакалів, гієн, та іуд, які сконцентрувались у відстійниках для цієї зиготи - ПР, КПУ, "Гарант" - нас буде затягувати і поглинати все глибше північно-східне євразійське болото.
                    Все остальне - тільки імітація. Зарадити може тільки негайна ліквідація цьго новітнього "троянського коня" - нібито українських, нібито партій, - нібито українського, нібито президента.