Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

У Львові діаспора та опозиція молились за жертв Голодомору.

Учора, 20 серпня, у рамках 10 Світового Конгресу Українців у Львові пройшла жалобна хода та відбулася панахида за загиблими під час Голодомору 1932-1933 років. Нагадаємо, що цьогорічний Конгрес присвячений пам’яті жертв Голодомору-геноциду 1932–33 років у його сумну 80-ту річницю.

У ході взяло участь майже тисяча осіб. З представниками української діаспори ходою пройшли і лідери опозиції Арсеній Яценюк та Віталій Кличко.

Віталій Кличко та Арсеній Яценюк тримались один від одного на відстані.

"Батьківщина" стояла окремо від УДАРу.

Учасники заходу тримали у руках по п’ять зв’язаних чорною стрічкою колосків, які після молитви поклали до пам’ятника Т. Шевченку.

Президент Х Світового конгресу українців Євген Чолій нагадав, що СКУ цього року присвячено 80-им роковинам Голодомору в Україні 1932-33 років.

Євген Чолій.

Він закликав українців у діаспорі донести правду про ці події світовій спільноті.

Генеральний секретар СКУ Степан Романів закликав 23 листопада українців усього світу приїхати в Україну та вшанувати пам’ять закотованих голодом.  

14

Коментарі

Гість: Добрый Лео

121.08.13, 13:41

Во Львове был голодомор?

    221.08.13, 17:43Відповідь на 1 від Гість: Добрый Лео

    Во Львове был голодомор?На Донбасі жив Лєнін?!

      Гість: NeManul

      321.08.13, 18:05

      Вчора дружина ходила на панахиду. Одне що неприємно, це мова діаспори, вдома ж так ніхто не говорить, навіщо кривлятись?

        Гість: Добрый Лео

        421.08.13, 18:54Відповідь на 2 від helsan

        Во Львове был голодомор?На Донбасі жив Лєнін?!Ответ не верный. В Галиции голодомор был явлением хроническим и повторялся многие сотни лет с периодичностью примерно через год, а чаще и ежегодно. Голод - дедушка украинской диаспоры за океаном. Когда в Новороссию ехали на заработки десятками тысяч, из Галиции уезжали куда глаза глядят. Польские паны морили украинцев нещадно, но сегодня мы с ними дружим против России. Кстати, к тридцатому году советская власть в УССР была не просто украинской, а западноукраинской. Из Галиции в УССР Грушевский переселил более пятидесяти тысяч семей, рассаживая галичан на руководящие посты в министерствах и ведомствах.

          521.08.13, 19:10Відповідь на 4 від Гість: Добрый Лео

          Во Львове был голодомор?На Донбасі жив Лєнін?!Ответ не верный. В Галиции голодомор был явлением хроническим и повторялся многие сотни лет с периодичностью примерно через год, а чаще и ежегодно. Голод - дедушка украинской диаспоры за океаном. Когда в Новороссию ехали на заработки десятками тысяч, из Галиции уезжали куда глаза глядят. Польские паны морили украинцев нещадно, но сегодня мы с ними дружим против России. Кстати, к тридцатому году советская власть в УССР была не просто украинской, а западноукраинской. Из Галиции в УССР Грушевский переселил более пятидесяти тысяч семей, рассаживая галичан на руководящие посты в министерствах и ведомствах.Відповідь не вірна, Льова.
          Мова йде не про голод, а про голодомор. Побачиш різницю, ось тоді і пиши.

            Гість: Добрый Лео

            621.08.13, 19:28Відповідь на 5 від helsan

            поляки ещё те гады, голодомор украинцам устраивали по полной программе. галичане тоже хороши, им теперь долго грехи замаливать.

              721.08.13, 20:29Відповідь на 6 від Гість: Добрый Лео

              поляки ещё те гады, голодомор украинцам устраивали по полной программе. галичане тоже хороши, им теперь долго грехи замаливать.Линяння з теми зараховано, дякую.

                Гість: Добрый Лео

                821.08.13, 20:38Відповідь на 7 від helsan

                а вот правду донести обязательно надо. и о том, как галичане морили голодом украинцев, выслуживаясь перед советской властью... и перед какой только властью галичане не выслуживались...

                  921.08.13, 20:47Відповідь на 8 від Гість: Добрый Лео

                  а вот правду донести обязательно надо. и о том, как галичане морили голодом украинцев, выслуживаясь перед советской властью... и перед какой только властью галичане не выслуживались...ну, якщо вже говорити правду, то всю і про все. Знаєш її? Говори. А не знаєш, помовч в фуфайку.

                    Гість: Добрый Лео

                    1021.08.13, 20:53Відповідь на 9 від helsan

                    вот я и говорю. это вы правды не говорите. одно враньё. и про голодомор в том числе.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна