хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Наше "покращення уже сьогодні" в дійсності

У скільки разів відрізняються прибутки бідного українця і бідного американця? Приблизно 7 мільйонів громадян України (16,3%) живуть на дохід нижче за прожитковий мінімум. Рівень прожиткового мінімуму складає тільки 1108 гривен.  

Як пише ProstoFinansy, експерт Олександр Охрименко розповів, що в США бідними вважаються тільки ті громадяни, які мають в розпорядженні прибутки менше 40% від середньої зарплати по країні, а це приблизно 1200 доларів в місяць. У Німеччині бідними вважаються ті громадяни, прибутки яких менш на 50-60% від середньої зарплати - 1270 доларів. 

Таким чином, прожитковий мінімум в Україні дорівнює 150 доларам, а в США - 1200 доларів, різниця у 8 разів.  

При підрахунку бідних громадян Державна служба статистики використовує метод, який застосовується в ООН, : в державах Центральної Азії і Східної Європи бідним вважають тільки тих громадян, які витрачають в добу менше 5-ти доларів (40 гривен). Олександр Охрименко  уточнив, в Україні добовий ліміт витрат бідних складає 4,6 долара, а ось в країнах Європи добова планка бідного дорівнює 14 доларам.


71%, 5 голосів

14%, 1 голос

14%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
11

Коментарі

Гість: Добрый Лео

118.08.13, 12:27

а реально посчитать, кто сколько у нас тратит? вы берете статистику легальных доходов, но к ним нужно приплюсовать ещё примерно столько же. и вообще, капитализм не подразумевает социальной справедливости, так что пеняйте на патриотов, принявших антинародные законы и конституцию. именно правая Рада устроила нам нечто, напоминающее феодально-рабовладельческий строй с элементами криминально-олигархического беспредела.

    Гість: NeManul

    218.08.13, 12:31

    Держава повинна допомагати бідним. Але тут є ще нюанс. Багато громадян прикидується бідними і живе на подачки. Деякі живуть на солідні подачки, тобто намахують державу на десітки тисяч

      318.08.13, 13:08Відповідь на 1 від Гість: Добрый Лео

      Подібні коментарі з"являються там і тоді де і коли емоції заглушують здоровий глузд!

        418.08.13, 13:09Відповідь на 2 від Гість: NeManul

        Окупаційна влада розкрадає державний бюджет

          Гість: Добрый Лео

          518.08.13, 13:11Відповідь на 3 від Характерник+

          Подібні коментарі з"являються там і тоді де і коли емоції заглушують здоровий глузд!где вы там увидели эмоции... только факты и выводы.

            Гість: Добрый Лео

            618.08.13, 13:13Відповідь на 4 від Характерник+

            Окупаційна влада розкрадає державний бюджетЮщенко тратил сотни миллионов на памятники голодомору, это не было розкрадання? а кабальные условия, навязываемые предприятиям Тимошенко+Лазаренко - государственный подход?

              Гість: SСHUTZE

              718.08.13, 14:15Відповідь на 6 від Гість: Добрый Лео

              http://focus.ua/politics/219074/

                Гість: Добрый Лео

                818.08.13, 14:45Відповідь на 7 від Гість: SСHUTZE

                очередной золотой унитаз.

                  919.08.13, 07:54

                  Бідні і багаті завжди були, і завжди будуть. Питання в тому, що розшарування у нас досягло абсурдного розміру внаслідок того, що частка прибутку, що привляснюється великим бізнесом, неприпустимо велика.Питання, чи має держава допомагати бідним доволі складне, бо можна бути бідним внаслідок багатьох причин, і кожен сам в першу чергу має відповідати за своє життя. Але, мабуть, у якомусь мінімальному розмірі варто державі приймати участь у цьому. Владний олігархат зацікавлений у зубожінні насення, бо у бідного в голові одна думка: де взяти хліба. Допоки в країні не буде нормальної демократії, стан речей у цьому плані не змінеться.

                    анонім

                    1019.08.13, 08:16

                    Бідні і багаті були завжди. Але і багатство і бідність були наслідками прикладених зусиль, реалізації інтелекту. А зараз багатство є прямим наслідком нахабства, наближення до влдаи, але аж ніяк не результатом наполеглевої праці. Звідси і різниця між багатими і бідними. Коли людина наполеглево працює, вони залучає в свою діяльність інших, менш успішних. Тому і розшарування незначне. Коли людина краде, то краде у інших. Тому і розшарування значне. Капіталізм на Заході, це якби капіталізм з людським обличчям. У нас це дикий, цинічний капіталізм, а вірніше -- бандитизм.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна