хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Організоване злочинне угрупування "сім"я" готується ...

«Сім'я» готується до президентських виборів

Олег Сиротюк

5 червня 2013 року Комітет з питань державного будівництва і місцевого самоврядування розглянув проєкт Постанови (реєстр. № 2197а) про дострокове припинення повноважень члена Центральної виборчої комісії Володимира Шаповала відповідно до подання Президента №1-1/1368, внесеного на розгляд Верховної Ради України 3 червня 2013 року.

Відповідно до закону «Про Центральну виборчу комісію» однією з підстав дострокового припинення повноважень члена ЦВК є досягнення ним 65-річного віку. Відповідно до п.7 ст.30 закону «Про Центральну виборчу комісію» подання про дострокове припинення повноважень члена ЦВК щодо Голови ЦВК за підстави досягнення ним 65-річного віку вносить заступник Голови ЦВК Президенту України.
Новость по теме
Американский друг Януковича объяснил, почему он встречается с диктаторами

На засіданні комітету народні депутати висловили сумнів щодо наявности відповідного подання заступника Голови ЦВК Президенту України щодо припинення повноважень голови ЦВК Володимира Шаповала. Представник Президента у Верховній Раді переконував членів профільного комітету в тому, що Янукович повністю дотримався визначеної законодавством процедури. З огляду на це, ми кілька тижнів розшукували у ЦВК і Адміністрації Президента подання, передбачене п.7 ст.30 закону «Про Центральну виборчу комісію». І як виявилось, Янукович, замість того, щоб хоча би зробити спробу стати гарантом Конституції, зайнявся таким собі «конституційним шулерством», – подавши до ВРУ 3 червня 2013 року сфальшоване подання про дострокове припинення повноважень Голови ЦВК Володимира Шаповала.

Про фальшування Президента свідчить офіційна відповідь Центральної виборчої комісії № 21-17-1202 від 26 червня 2013 року на мій офіційний запит. У своєму листі заступник Голови ЦВК вказав на те, що подання до Президента готувалося, проте не було направлене, оскільки 3 червня 2013 року Президент України вніс до ВРУ відповідне подання.
Новость по теме
Азаров пообещал британскому принцу, в Украине буду безопасные дороги

З огляду на таку ситуацію, ми вже зараз можемо спостерігати, як у судорожній агонії партія влади готується до наступних президентських виборів. Прикладом цього є тотальне фальшування навколо посади Голови Центральної виборчої комісії. Ми стали свідками того, як Президент і так звана «більшість» у Верховні Раді України продовжують нищити парламентаризм і законність. Достроково припинивши повноваження Голови ЦВК за сфальшованим поданням Президента вони демонструють свою готовність і надалі не зважати на закони і Конституцію та продовжувати нищити соціяльні й національні права українців.
17

Коментарі

14.07.13, 21:57

Нетільки сім'я а і її прихлебателі які гріються в променях слави Папи.

    24.07.13, 23:14

    Треба не допустити до виборів

      34.07.13, 23:49

      В Україні зараз виборів не має. Грають наперсники.

        45.07.13, 09:45Відповідь на 3 від Мир о Люб

          Гість: Миру-Мир!

          55.07.13, 09:50Відповідь на 2 від М_Ірина

          Треба не допустити до виборівне допустить или сорвать - единственный шанс оппозиции дорваться до власти.

            Гість: ТарасЧупринка

            65.07.13, 20:29Відповідь на 5 від Гість: Миру-Мир!

            Єдиний шанс звільнити Україну від окупаційної адміністрації партії рецидивістів та п"ятої колони !!!

              Гість: Миру-Мир!

              78.07.13, 08:05Відповідь на 6 від Гість: ТарасЧупринка

              власть избрана большинством, власть законна и легитимна. законная власть имеет право и обязана защищаться и защищать своих граждан. ваши "вставай украины" - доказательство того, что народ вас не поддерживает. не пойдут на вооруженное столкновение и ваши лидеры. кучка галицких авантюристов не будет диктовать сорокамиллионной стране свои условия. интересно, Свобода поддержит еврея Яценюка?