хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Революція у 2015-му – неминуча, але готуватися треба зараз

Директор Міжнародного інституту демократії Сергій Таран переконаний, що революція у 2015 році просто неминуча, і головна інтрига полягає хіба в тому, наскільки жорстоко вона буде придушена.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ТВі.

"У влади є два варіанти: або змінювати правила гри, або фальсифікувати вибори. Тому немає взагалі інтриги, чи буде революція у 2015 році, чи не буде. Інтрига полягає в тому, буде чи не буде вона придушена. А тому готуватися треба зараз, – каже політолог. – Якщо нинішні акції опозиції розглядати як перший етап підготовки, то вони можуть бути. Але якщо далі не буде тотальної мобілізації на рівні низинних і професійних осередків, то тоді для ефекту цих акцій замало".

На думку експерта, все, що зараз відбувається, може призвести до розчарування.

"Ключове питання – це не те, скільки людей прийшло, а що буде далі? Яка стратегія дій самої опозиції? Як вона далі збирається мобілізувати людей? Тим більше, що правила гри можуть почати переписувати будь-коли", – додав експерт.

Сергій Таран вважає, що треба готуватись до 2015 року вже зараз. І треба також мати на увазі, що "час Ч" настане набагато раніше: "Референдум скличуть чи вдадуться до якихось інших дій".

http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?revolyutsiya_u_2015mu__neminucha_ale_gotuvatisya_treba_zaraz__ekspert&objectId=1280556

18

Коментарі

Гість: lkjmn

119.03.13, 09:14

Революція має спершу відбутися у мізках і душах людей.

    анонім

    219.03.13, 09:19

    Готуватися треба вже зараз -- розгортати штаби, створювати команди. Але найголовніше -- показати перспективу, дати ідею, чіткий план перетворень.

      319.03.13, 09:49

        Гість: ТарасЧупринка

        419.03.13, 10:38Відповідь на 2 від анонім

        І це мають розуміти керівники опозиції. А такого розуміння з їх боку геть зовсім не видно.

          Гість: ZlaTitka

          519.03.13, 13:46

          в 2015 не буде кого піднімати

            анонім

            619.03.13, 13:51

            Однозначно революція буде, от тільки чи зможуть широкі маси нашого народу подолати апатію чи Янучара за допомогою силових методів зможе ще на деякий час втримати ситуацію це питання як на мене ще відкрите.

              Гість: Комендор

              719.03.13, 15:06

              Филистер говорит слово "революция" без понимания его смысла, которым является КОРЕННОЕ, СУЩЕСТВЕННОЕ, КАЧЕСТВЕННОЕ изменение объекта. Коренным изменением общества есть его переход от власти Капитала к власти Трудящихся. А то, что выдаёт за "революцию" бандеровщина есть примитивная переформатизация того УГНЕТЕНИЯ трудящихся капиталистами и олигархами, с её интернационациональной(интерэтнической) формы на национальную(этническую). По сути бандеровщина выступает не на стороне трудящихся против капиталистов, а НА СТОРОНЕ капиталистов и кулаков, провокатоски стремясь разделить трудящихся по признаку языка перед лицом единого Капитала. Бандеровщина - ХОЛУЙ капитализма, и враг объединения трудящихся против него. РЕВОЛЮЦИЯ объединившихся Трудящихся РАЗДАВИТ бандеровщину вместе с её хозяевами

                Гість: Gosharus

                819.03.13, 16:04Відповідь на 7 від Гість: Комендор

                ты до кого сука протывна мазыло видкрыло?

                  анонім

                  919.03.13, 16:47Відповідь на 7 від Гість: Комендор

                  Ги, тупий камуняка розказує нам про філістерів? Ти б краще подумало трохи, а чого розвалився совок? Чого у світі фактично не залишилось ні однієї (окрім Північної Кореї) саме комуняцької держави, куди ж вони всі подівались, якщо вони такі чудові були? Чого в усіх комуняцьких країнах присутні риси тоталітарних, закритих, репресивних суспільств, а от того самого благословенного "камунізьма" ніхто так і не побудував? Чому? А ще питання - хто буде цю вашу революцію трудящих робити? Червоні мільйонери - Сіманєнка, Калєтник, які повністю продались олігархам з ПР? І хто за ними піде - сотня пенсіонерів? вся ж молодь за бандерівців

                    анонім

                    1019.03.13, 17:46Відповідь на 4 від Гість: ТарасЧупринка

                    І це мають розуміти керівники опозиції. А такого розуміння з їх боку геть зовсім не видно.Отже потрібі нові лідери. До речі, саме про перспективу говорив у Львові Тягнибок.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна