Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

По делу Власенко уже назначен судья - Михаил Зайцев

По делу о лишении депутатского мандата депутата от фракции"Батькивщина" Сергея Власенко уже назначен судья Михаил Зайцев и присвоен номер П/800/141/13. Об этом сегодня на пресс-конференции завил глава политсовета ВО "Батькившина" Александр Турчинов, передает корреспондент РБК-Украина.
13

Коментарі

13.03.13, 23:00

Ото як отгребла опозіція піздюлю,тепер потихеньку через суди будуть іх депутатства лишати.Що за опозіція???

    24.03.13, 01:02Відповідь на 1 від Gogilo

    Ото як отгребла опозіція піздюлю,тепер потихеньку через суди будуть іх депутатства лишати.Що за опозіція???Вони також зробили подання в регламентний комітет про 37 сумісників ПеРдунів, побачимо шо з того буде і ще голова регламентного комітету скликав на суботу всіх дупутатів від Пр для постановки підписів під протоколом регламентного комітету з приводу Сірожі В. бо саме рішення було а підписів його членів - ні .

      анонім

      34.03.13, 08:09Відповідь на 2 від заблокований

      А будет тоже что и с Тимощенко... оппозицию посадят а прдунов пожурят...

        44.03.13, 12:09Відповідь на 3 від анонім

        як завжди

          54.03.13, 15:34Відповідь на 4 від Hudson Hawk

          Оце як завжди мене починаеть потихеньку дратувати.зараз у мене іде суд,за спадщину четвертий рік, у мене генеральне доручення від сестри.Суддя каже-давай заяву від сестри щоб розглядали справу без присутності її. як що там у ВР не виконують норми закону, то у містечковому суді? не охота писати а то у мене ще є нонсенс суддів. Требо щось робити бо вже зашкаліло.Вчора ще дивився про Жашків.

            64.03.13, 15:44Відповідь на 5 від Gogilo

            придставляти інтереси сестри можна за належно оформленним дорученням, у ЦПК більш нічого про це не написано, про якісь довідки, а потім суддя скаже нехай підтвердять, що ця заява написана твоєю сестрою, нехай вона, чи він (суддя) тобі покаже де це написано у законі.

              74.03.13, 17:12

                84.03.13, 22:53Відповідь на 6 від Hudson Hawk

                Так суддя визнае що у мене доручення више аж нема куди.Але всеодне принесіть заяву від сестри,що вона не буде присютня на суду.А може вона потім скаже -я не була на суду.Ото останне слово її буде- кажу- при вас голова злетіть з плеч.Довелось подавати позовну про роддини стосунки.З*ясувалось що мій батько не мій батько.У нього у призвіше И, а у мене І.Після 26 лютого вже не витримав не Україна а Уркаїна.

                  95.03.13, 10:24Відповідь на 8 від Gogilo

                  Спокійніше, не напружуйся Роби все послідовно, а головне правільно.
                  я таке проходив, кількість засідань навіть не пригадаю, перенос справ може бути по декількох причинах, а також представлення суду різного роду документів, або не дав хабаря, або нехоче виносити в твою пользу, скоріше перше

                    105.03.13, 10:48

                    Сьогодні суд,справа у тому що батько уклав шлюб з жінкою 2000 році щоб вона отримувала його пенсію,він гірник,і тут у нас модно,майже бізнес такий,біля кладовища чергують жіночки,вони вже на перед знають хто помре,і хто залишится вдовцем.І потім втішають його,жаліють і він за гарни відносини що у тяжкий час були поруч відписуе квартиру.У одніей аж три квартирі,навтішала.Я спочатку не звернув увагу,а як з*ясовуется її родичів тут забогато,та і ще якусь приналежность мають до влади.Тому що нотаріус заявила мені -ти шо думаеш мені нема кому захистити.Ясна річ я все роблю послідовно,сестра торопила,жінка!.Їй пояснювал що грошей вже нема,узяли чужі і тоебо віддавати свої.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна