Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Бойкот ресторанів Танукі

Українські посли закликають бойкотувати російську мережу ресторанів “Танукі” за заборону вживати українську мову персоналом:

Сьогодні, напередодні Міжнародного дня рідної мови, ми закликаємо Вас не відвідувати особисто та не рекомендувати громадянам Ваших країн під час перебування в Україні відвідувати ресторани мережі «Танукі», що в Києві розташовані за адресами: вулиця Золотоустівська, 44/22 та проспект Воз’єднання, 5. Наш заклик обумовлений тим, що московський менеджмент цієї російської кампанії в Україні забороняє своїм українським працівникам користуватися українською мовою!!! Прийшовши в Україну, щоб робити тут бізнес, вони вважають можливим диктувати свої правила гри, несумісні – ми в цьому переконані – ні з чесним бізнесом, ні з моральністю. Відтак або їм доведеться обмежитися лише ресторанною діяльністю, не порушуючи прав наших громадян, або рано чи пізно забиратися геть з України. В кожному разі, не відвідуючи ресторан російської мережі «Танукі» в Україні, Ви вчините так, як і повинні вчинити справжні дипломати, як вчинили б і ми самі в аналогічній ситуації.


Жоден із авторів цього звернення не має причетності до ресторанного бізнесу, а відтак наш заклик не є прагненням розправитися з конкурентами. Так само було б зайвим запевняти Вас, що ми, професійні дипломати, не могли би виступати проти розвитку торговельно-економічних чи культурних відносин України з будь-якою державою світу.

Джерело:  Телеканал новин 24, УП, Політикан
22

Коментарі

Гість: ТарасЧупринка

128.02.13, 20:28

Москвинів геть!

    Гість: KREILIS

    228.02.13, 20:46

    Геть азіопатів!

      Гість: lkjmn

      31.03.13, 09:10

      Я думаю, що ігнорувати - це не слушна думка. Більшість люду - населення, їм байдуже, отже малий відсоток відвідувачів, які ігноруватимуть ці заклади ніяк не вплине на прибуток і суспільну думку.

      Нмд треба чинити навпаки - як найчастіше відвідувати ці заклади, навмисне туди ходити, але розмовляти виключно українською, вимагати щоб персонал розмовляв з Вами зручною для Вас мовою, щоб меню та цінники теж були зручні для Вас. У разі невиконання Ваших побажань відмовлятися від замовлення, писати скарги до книг, скаржитись адміністрації закладу, скаржитись до Комітету з захисту прав споживачів. Адже це ресторан для мене, а не я для нього, тому в ресторані усе має бути зручним для мене.

        41.03.13, 13:53

        я по ресторанах не ходжу.

          51.03.13, 18:27

          Їх "ігнорувати" потрібно іншими методами...

            61.03.13, 20:04

            які нафіг ресторани!?

              72.03.13, 14:43