хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Urbi et orbi: "Року і віку"

Свята різдвяно-новорічні успішно проминули і час думати про майбутні справи, а вони у мене відтепер поділені чітко на три категорії

1. Книговидавнича справа та інша культурологічна діяльність у якості голови правління Видавничо-благодійного фонду ім. Галини Гордасевич.

2. Інтернет-діяльність в різних аспектах в стилі того, як було у минулому році, де мій улюблений ресурс i.ua буде мати однозначний пріорітет в першу чергу через наявність тут у мене дуже гарних і розумних друзів.

3. Приватне життя, яке вже мене не дуже обтяжує, тому сповна можу віддатись першим двом пунктам.

В загальному плані я не передбачаю, що рік 2013 буде чимось кардинально відрізнятись від проминулих років, як і тих, що прийдуть після нього, тому і зробив назву як "Року і віку". Оскільки нікому не дано знати, скільки віку йому відведено - я висловлюю свої задуми на рік з перспективою, що буде і подальший вік, а там життя покаже...
Сподіваюсь, що в наступаючому році зможу зробити більше, аніж минулого, який для мене був доволі посереднього змісту. Ні Євро-2012, ні вибори до Верховної Ради України мені значної радості не піднесли, бо втіха мала від тези: "Добре, що хоч так більш-менш нормально пройшло, бо ж могло бути набагато гірше".
Головна моя удача за минулий рік - вихід в світ книги Василя Кука "Степан Бандера. Роман Шухевич"! Мене особисто дуже ображало, що так вагома подія як 70-річчя УПА пройшло так скромно і непомітно навіть у нас у Львові, а головне - не означено матеріально! В різних вираженнях від ювілейних медалей, меморіальних таблиць, стел тощо, так і ювілейних видань. З того, що відомо мені приуроченого до 70-річчя УПА - тільки моє ж оце видання. Буду радий дізнатись, що є щось інше також.
Ще дуже вагомою і навіть знаковою для мене стала поїздка до нашої столиці на запрошення київського видавництва "Смолоскип", яке презентувало в історичній будівлі Центральної Ради (теп. Будинок вчителя) одразу свої два знакові видання 2012 року: Енциклопедичний довідник "Рух опору в Україні 1960 -1990 роки" та антологію "Поезія із-за грат" - поетична творчість українських політв'язнів радянських тюрем і концтаборів. За моїми критеріями це значно вагоміша подія за єврочемпіонат з футболу і виборами разом узятими, тому що їх вже забули, тоді як ось ці книги будуть пам'ятні на віки!
Хто захоче - може сперечатись, але моєї відповіді не дочекається. Я взагалі не планую марнувати час на порожні суперечки, на що могли зауважити уважні читачі мого блогу: у мене є своє особисте "вето" на теми теперішньої української влади, москалів, жидів та ще української діаспори - не маю бажання витрачати час на дурну балаканину. Для мене ці теми є однозначно визначені, як малораціональні: позитиву від їх обговорення мізерно мало для українського поступу, а  тому чи варто витрачати час і гроші на подібну дурню? Що тут обговорювати, коли все ясно і однозначно:  99% москалів - дурні вороги, 99% жидів - розумні вороги, 99% української діаспори - зрадники, українська влада - на 99% є зі злодіїв! Що тут ще можна обговорювати?
Своїм програмним девізом є дещо перероблений вислів з відомого художнього фільму "Москва слезам не верит": "Мене не цікавлять пояснення, чому є погано, а мене цікавить, що треба зробити для того, щоб стало добре". Власне цим я займався і буду займатись цього року і повік, скільки суджено прожити.

 З повагою до всіх друзів і прихильників - Богдан БО (в миру: Богдан Гордасевич, в поезії - Жорж Дикий)

СУМНА РІКА ВІЧНОСТІ

Далекi береги й сумна рiка,
через яку плисти я мушу,
той плескiт вiчностi човном своїм порушу...
Я не Харон. З нащадкiв Лакоона Я –
пророчу долю всупереч життя,
хоч знаю, що мовчати треба,
клякнути ниць й молитися до неба...
Вже пiдповза до нiг моїх змiя,
провалля Тартару чорнотою зiя...
Та Слово сказано – i човен мiй поплив:
для чого був безумний цей порив?..
Не треба сперечатися з Богами
навiть якщо ми схожi за дiлами,
бо все ж вони – Боги, а Я – людина:
життя моє миттєве, як хвилина...
Хисткий мiй човен у віках зника...
Далекі береги й сумна рiка...


Жорж Дикий
18

Коментарі

118.01.13, 16:01

ніколи не кажи ніколи... а розвиток і прогрес це супер

    218.01.13, 20:17

    Дай Боже до планів сили!

      Гість: burtka

      318.01.13, 21:33

      от чего тебя так заколбасило, человеческим мычанием можешь слелать?

        Гість: ТарасЧупринка

        418.01.13, 21:40

        Для пана burtka. Мовою народу на землі якого проживають не розмовляють туристи, окупанти і дебіли!!! У якій категорії пан бачить себе?

          Гість: burtka

          518.01.13, 23:41

          чупринка, с какого перепугу русские стали иностранцами на землях русских?

            Гість: Світанок

            –100619.01.13, 11:51Відповідь на 4 від Гість: ТарасЧупринка

            Для пана burtka. Мовою народу на землі якого проживають не розмовляють туристи, окупанти і дебіли!!! У якій категорії пан бачить себе? = пан burtka відносить себе до категорії дебілів. Його уже так "заковбасило", що 21 рік воно стало повним у цій категорії

              Гість: ТарасЧупринка

              719.01.13, 19:43

              Для пана burtka. Якщо москвини поводяться за правилом де ступила нога москвина там і московія. То тоді "землями русскими" стали і паризькі вбиральні. Принаймні В.Висоцький казав: "В общественных парижских туалетах есть надписи на русском языке"! Який народ таке і місце для них підхоже.

                Гість: ТарасЧупринка

                819.01.13, 19:44Відповідь на 6 від Гість: Світанок

                Ця тварюка уже встигла стукнути на Вас.

                  Гість: Світанок

                  919.01.13, 19:48Відповідь на 8 від Гість: ТарасЧупринка

                  Ця тварюка уже встигла стукнути на Вас. = Та нехай хоч лобом об стіну. Мені що до того. Хоча я не бачив де?

                    Гість: ТарасЧупринка

                    1019.01.13, 20:41Відповідь на 9 від Гість: Світанок

                    Стук був на Ваш комент 6.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна