Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

«Франко Фест»

«Франко Фест» змінить імідж Івана Франка !



27-29.07.2012 р. в селі Нагуєвичі відбудеться музично-мистецький фестиваль «Франко Фест», присвячений великому українському письменнику, вченому та громадському діячеві Іванові Франку.
«Франко Фест» – це в першу чергу грандіозне культурно-мистецьке дійство, яке триватиме 3 дні, і протягом цього часу ви матимете змогу насолоджуватися музикою сучасних українських гуртів, творчістю відомих письменників, поетів та митців. Театрали відкриватимуть для гостей фестивалю щораз іншого, цікавішого та насправді модного Франка. Тому метою фестивалю є актуалізація та популяризація творчості нашого Каменяра і створення йому якісно нового іміджу одного з найкращих та найпрогресивніших українців!
На території фестивалю діятимуть три сцени: музична, літературно-мистецька та фольклорна, і кожна з них матиме своє унікальне забарвлення та колорит. Ми гарантуємо Вам веселий настрій та незабутні враження. Також на період фестивалю невеличке село Нагуєвичі перетвориться на епіцентр різноманітних майстер-класів, арт-перфоменсів, художніх інсталяцій та читань. В ніч з суботи на неділю в будинку літератора пройде акція «Ніч в музеї», де ми створимо атмосфера початку ХХст. Сюди ми запросили відомих літераторів та франкознавців.
Організаторами фестивалю є молодіжна організація «Інше місто», творче об’єднання «Альтер», радіостанція «Твоє Радіо» і видавництво «Коло».
По всій території фестивалю відбуватимуться різноманітні майстер-класи, арт-перфоменси, художні інсталяції, читання та акції.
Вхід на фестиваль вільний
Звільнись від стереотипів – думай!















http://frankofest.org.ua/pro_fest.html

http://vk.com/franko.fest
7

Коментарі

126.07.12, 09:32

Дівчата на фото гарні... А от "імідж" Франка, мабуть , міняти не варто... А то буде, як той Че Гевара на облізлих майках невідомо кого... Франко високохудожні твори писав, а не спілкувався смайликами...

    Гість: Тираъ

    226.07.12, 11:46

      326.07.12, 12:08Відповідь на 1 від претендент

      Та може хоч таким чином молодь буде цікавитися особистістю Франка, і почне читати його твори.

        426.07.12, 13:36Відповідь на 1 від претендент

        +12.

          526.07.12, 13:58

            626.07.12, 17:31Відповідь на 3 від ЯКриворожанка

            Та може хоч таким чином молодь буде цікавитися особистістю Франка, і почне читати його твори.Хтось цікавиться тим же Че Геварою ? Якщо ще й пиво "Франко" випустити, навряд чи дасть ефект... До речі, пиво з Че я бачив своїми очима...