Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Серія "Український детектив"

Сергій Ухачевський. «Стіна. Осінні ілюзії. Детективні повісті»

Бійки і пиятики, стрілянина і крадіжки, шантажі та погрози — ось та калейдоскопічна атмосфера, в якій живуть і борються герої детективних повістей “Стіна” та “Осінні ілюзії”, події яких розгортаються наприкінці 80-х років ХХ ст. після розпаду Радянського Союзу.

http://www.bohdan-books.com/catalog/book_219_2222

. Олександр Вільчинський.  «Неврахована жертва. Суто літературне убивство. Детективні повісті»

Детективні романи відомого майстра даного жанру Олександра Вільчинського «Неврахована жертва» і «Суто літературне вбивство» мають одного спільного героя – колишнього журналіста Андрія Грабовського, який інколи за збігом обставин, а частіше за власним бажанням, потрапляє у ситуації, з яких згодом доводиться доволі довго шукати виходу.

Розплутуючи тугий клубок людських взаємин, автор разом із своїм героєм повертає читача і у «бурхливі 90-ті» минулого сторіччя («Неврахована жертва»), і на мальовниче лісове озеро («Суто літературне вбивство»), де неприємності й небезпеки починають з’являтися, звісно ж, коли їх найменше чекаєш.

http://www.bohdan-books.com/catalog/book_219_2221/

Віктор Мельник.  Двійник невідомого контрабандиста. Повість

«Двійник невідомого контрабандиста» – перший твір із циклу детективних романів, у яких діє слідчий з особливо важливих справ прокуратури Олексій Гальчевський. У непростих умовах криміналізованої країни він спільно з оперативниками зі Служби безпеки розслідує загадковий факт контрабанди культурних та історичних цінностей. Динамічний сюжет із несподіваними поворотами постійно тримає у напрузі читача, який з розвитком сюжету дізнається про сучасні будні прокуратури — коли веселі, а коли й сумні.

http://www.bohdan-books.com/catalog/book_219_2223/

6

Коментарі

Гість: Анна Герман

126.06.12, 14:17

Тут более реалистично, более жизненно : http://www.ostro.org/articles/article-371245/

    226.06.12, 14:20Відповідь на 1 від Гість: Анна Герман

    Тут более реалистично, более жизненно : http://www.ostro.org/articles/article-371245/хто б сумнівався. жізнєнниє історії