хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Мартин Кравців – переможець шахового турніру в Індії

Мартин Кравців – переможець представницького шахового турніру в Індії



17 жовтня, 2018

В Індії, у місті Ахмедабаді фінішував представницький міжнародний шаховий турнір Gujarat Оpen – 2018, у якому взяло участь 250 шахістів з 16-ти країн світу, в тому числі 18 міжнародних гросмейстерів. Головний приз здобув випускник Львівського державного університету фізичної культури Мартин Кравців, який піднявся на перше місце, вигравши у вирішальній зустрічі. Про це повідомляють у прес-службі Львівського державного університету фізичної культури.
Турнір в Ахмедабаді проходив за швейцарською системою Перед десятим, заключним туром, маючи вісім очок з дев’яти можливих, лідирував міжнародний майстер з Індії Вігнеш Н. Р. І саме з ним грав в останній ігровий день львівський гросмейстер Мартин Кравців, який мав у своєму доробку на півочка менше. Тож аби обійти індуса, галичанину необхідно було, що називається, вигравати на замовлення. І Мартин зумів зламати супротив суперника! У підсумку Кравців став єдиним, хто набрав 8.5 очка з 10-ти можливих, що дозволило йому здобути головний приз Gujarat Оpen – 2018.

Ще один український гросмейстер Віталій Бернадський, набравши вісім очок, поділив друге – п’яте місця, але за додатковими показниками виявився четвертим. З 7.5 очками інші два наших співвітчизники, гросмейстери Віталій Сівук і Валерій Невєров, при розподілі місць з шостого по тринадцяте, виявилися, відповідно, на сьомій та дев’ятій позиціях.

https://galinfo.com.ua/news/martyn_kravtsiv__peremozhets_predstavnytskogo_shahovogo_turniru_v_indii_298124.html

1

Коментарі