желатин можеш розвести і молоком, я розвожу мінімумом води. а ось розбавляти сметану то вже лишнє. і сметану краще брати магазинну макс 20% жирності, а краще 15.
желатин можеш розвести і молоком, я розвожу мінімумом води. а ось розбавляти сметану то вже лишнє. і сметану краще брати магазинну макс 20% жирності, а краще 15.так.. я запуталась по порядку, желатин с водой.. влить в сметану или во вэбитые белки..
желатин можеш розвести і молоком, я розвожу мінімумом води. а ось розбавляти сметану то вже лишнє. і сметану краще брати магазинну макс 20% жирності, а краще 15.и сахар куда
все як у відео, лиш не розбавляєш сметану, і в кінці!!!!!!!!!!! вводиш швиденько білки, бо гуснути з білками може починати моментально.
я роблю так - 0.5 сметани, стакан цукру (на смак +/-) взбиваю, пачку (25гр) желатину, попередньо розчиненого , і остуженого (теплий, а не гарячий, холодний загусне. якщо сметана холодна, теж почне гуснути моментально, гріти застивше не рекомендую) вливаю в сметану продовжуючи взбивати. білок 1 - 2 яєць, попередньо взбитий в круту піну, обережно, але енергійно вмішую ложкою до рівномірної маси. все.
все як у відео, лиш не розбавляєш сметану, і в кінці!!!!!!!!!!! вводиш швиденько білки, бо гуснути з білками може починати моментально.
я роблю так - 0.5 сметани, стакан цукру (на смак +/-) взбиваю, пачку (25гр) желатину, попередньо розчиненого , і остуженого (теплий, а не гарячий, холодний загусне. якщо сметана холодна, теж почне гуснути моментально, гріти застивше не рекомендую) вливаю в сметану продовжуючи взбивати. білок 1 - 2 яєць, попередньо взбитий в круту піну, обережно, але енергійно вмішую ложкою до рівномірної маси. все.ок, дякую я молоко не дуже... а ось білки полюбляю ще раз дякую
Коментарі
Міс Марпл
110.03.16, 20:48
Затягла собі
Маммамія
210.03.16, 21:00Відповідь на 1 від Міс Марпл
я уже тоже облизываюсь
Momyshka
310.03.16, 21:48Відповідь на 1 від Міс Марпл
не лий молоко. добав взбиті вкруту білки.
Маммамія
410.03.16, 21:49Відповідь на 3 від Momyshka
а куда желатин девать
Momyshka
510.03.16, 22:00Відповідь на 4 від Маммамія
желатин можеш розвести і молоком, я розвожу мінімумом води. а ось розбавляти сметану то вже лишнє. і сметану краще брати магазинну макс 20% жирності, а краще 15.
Маммамія
610.03.16, 22:04Відповідь на 5 від Momyshka
так.. я запуталась по порядку, желатин с водой.. влить в сметану или во вэбитые белки..
Маммамія
710.03.16, 22:05Відповідь на 5 від Momyshka
и сахар куда
Momyshka
810.03.16, 22:17Відповідь на 7 від Маммамія
все як у відео, лиш не розбавляєш сметану, і в кінці!!!!!!!!!!! вводиш швиденько білки, бо гуснути з білками може починати моментально.
я роблю так - 0.5 сметани, стакан цукру (на смак +/-) взбиваю, пачку (25гр) желатину, попередньо розчиненого , і остуженого (теплий, а не гарячий, холодний загусне. якщо сметана холодна, теж почне гуснути моментально, гріти застивше не рекомендую) вливаю в сметану продовжуючи взбивати. білок 1 - 2 яєць, попередньо взбитий в круту піну, обережно, але енергійно вмішую ложкою до рівномірної маси. все.
Momyshka
910.03.16, 22:19
http://photo.i.ua/user/925518/416189/12367165/
верхній слой
Маммамія
1010.03.16, 22:22Відповідь на 8 від Momyshka
ок, дякую я молоко не дуже... а ось білки полюбляю ще раз дякую