Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Киев

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 42-53 років

Акт відновлення Української Держави

4 липня 1941 року в окупованому німцями Львові був арештований уряд проголошеної кількома днями раніше відродженої Самостійної Української Держави на чолі з Ярославом Стецько. 30 червня 1941 року, після взяття Львова нацистськими військами, до міста вступили і сили руху опору Бандери. Того ж дня вони скликали мітинг і Національні збори, на яких у присутності кількох німецьких генералів проголосили Акт відновлення Української Держави. І хоча німецька сторона була проти, того дня рішучих дій з її боку не відбулося. Українці розраховували, що німці швидше погодяться на проголошення Української держави, ніж підуть на загострення відносин з ними.

Отож, ОУН за підтримки митрополита А. Шептицького таки проголосила про відновлення самостійності України та створила український уряд з 15 міністрами, який очолив Ярослав Стецько. Тим не менш, вже за кілька днів після проголошення Акту про це дізнався Гітлер і особисто вимагав від Степана Бандери офіційно анулювати відновлення державності. Тоді німці заявили: «Ми не союзники, а завойовники». Проте Бандера відмовився від умов Гестапо, а тому 4 липня український уряд у Львові був арештований, а самого Бандеру посадили під домашній арешт у Берліні.




Джерело

Меморіал Всеукраїнська правозахисна організація Меморіал імені Василя Стуса
5

Коментарі

Гість: смайлll

14.07.19, 16:06

какую хуету ты чешешь? заявили нацистам..... отсасывал бендера у них, отсасывалллл!!!

    212.07.19, 10:20Відповідь на 1 від Гість: смайлll

    Ну ти ж не дебіл! Читай історію не москалями писану. У Твої молоді роки потрібно бути більш освіченим. Поїдь до Львова почитай документи в музеях, наберись розуму. Щоб не виглядати дурнем серед освічених людей.

      Гість: смайлll

      312.07.19, 14:58Відповідь на 2 від Nikolka

      Ну ти ж не дебіл! Читай історію не москалями писану. У Твої молоді роки потрібно бути більш освіченим. Поїдь до Львова почитай документи в музеях, наберись розуму. Щоб не виглядати дурнем серед освічених людей.это тебя там заразили этой хуйнёй?, наверное половым путём. А зачем читать посредников,? посоветовал бы мне прочитать напрямую гитлера?! ты позор Украины и Донецкой области в частности.

        412.07.19, 15:20Відповідь на 3 від Гість: смайлll

        Ну ти ж не дебіл! Читай історію не москалями писану. У Твої молоді роки потрібно бути більш освіченим. Поїдь до Львова почитай документи в музеях, наберись розуму. Щоб не виглядати дурнем серед освічених людей.это тебя там заразили этой хуйнёй?, наверное половым путём. А зачем читать посредников,? посоветовал бы мне прочитать напрямую гитлера?! ты позор Украины и Донецкой области в частности.А неплохо бы почитать и Гитлера,чтобы знать.что такое нацизм и чем он отличается от остального национализма...