хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Вони також долучилися абись

Президентське подружжя вшанувало пам’ять Тараса Шевченка

9 березня 2021 року - 09:50

Президентське подружжя вшанувало пам’ять Тараса Шевченка

Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою вшанували пам’ять Тараса Шевченка з нагоди 207-ї річниці з дня народження видатного українського поета й художника.

Володимир та Олена Зеленські поклали квіти до пам’ятника Кобзареві у Києві.

«Творчість та життєва позиція Тараса Шевченка завжди єднали українців навколо боротьби за цінності свободи та справедливості. Його Заповіт пройшов крізь століття і продовжує залишатися актуальним у наші дні», – сказав Глава держави.

0

Коментарі

112.03.21, 09:46

Спеціально включаю радейко "Брехунець" (тепер "Українське радіо" - в лапках!) - чи скажуть щось про роковини пам'яті щодо Тараса Шевченка - 160-річчя смерті, але як і очікувалося - ні слова. Про виверження вулкану на Камчатці о 10.00 - є, а про Шевченка - нічого. 12.00 - ні пари з вуст огидних ЗМІ-їних про Шевченка смерть, у Львові - те саме. Вчора було майже аналогічно: вкінці новин перед погодою щось абись брись про 207-му річницю дня народження Шевченка! Ну і пішли ви всі зі своїм Хоркіном разом в! Нема що вам робити на Україні!
Президент України Зеленський разом з жіночкою Оленкою молодці - поклали квіти до пам'ятника Тарасу Шевченку в Києві майже в повній самотності, але в масках чорних, отож як колись бандити у ковбойських фільмах виглядали... Приклад показували як треба всім поводит