хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

І тут, закони не писані????

Проект Постанови про затвердження Заяви про відступ України від зобов'язань, визначених Конвенцією про захист прав людини і основоположних свобод, Міжнародним пактом про громадянські і політичні права та Європейською соціальною хартією (переглянутою)
.
Номер, дата реєстрації:2765 від 30.04.2015Сесія реєстрації:2 сесія VIII скликанняСуб'єкт права законодавчої ініціативи:Народний депутат УкраїниІніціатор(и) законопроекту:Сироїд Оксана Іванівна (VIII скликання) Сотник Олена Сергіївна (VIII скликання) Климпуш-Цинцадзе Іванна Орестівна (VIII скликання) Ємець Леонід Олександрович (VIII скликання) Гопко Ганна Миколаївна (VIII скликання) Вовк Віктор Іванович (VIII скликання) Семерак Остап Михайлович (VIII скликання) Береза Борислав Юхимович (VIII скликання)Головний комітет:Комітет у закордонних справахІнші комітети:Комітет з питань національної безпеки і оборониКомітет з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносинКомітет з питань бюджетуКомітет з питань запобігання і протидії корупціїТекст законопроекту та супровідні документи:Проект Постанови 30.04.2015Подання 30.04.2015Пояснювальна записка 30.04.2015
12

Коментарі

17.05.15, 21:07

а про що саме йдеться?

    анонім

    27.05.15, 21:16

    А поподробнее?..

      37.05.15, 21:17Відповідь на 1 від Міс Марпл

      а про що саме йдеться?про те, що закон який вже затверджений і прийнятий в цивілізованому світі бажають переписати, як все в нашій країні, замість того щоб виконувати.

        47.05.15, 21:18Відповідь на 2 від анонім

        А поподробнее?..ще тільки збираються...суспільству ще не виклали..., але нахабство вражає...все переробляють під когось...постійно

          анонім

          57.05.15, 21:24

          А поподробнее?..ще тільки збираються...суспільству ще не виклали..., але нахабство вражає...все переробляють під когось...постійноЯ вот всё наблюдаю когда они за развитие Украины возьмутся... Одну херь рассматривают и принимают.

            67.05.15, 21:37Відповідь на 5 від анонім

            А поподробнее?..ще тільки збираються...суспільству ще не виклали..., але нахабство вражає...все переробляють під когось...постійноЯ вот всё наблюдаю когда они за развитие Украины возьмутся... Одну херь рассматривают и принимают.я про теж....щось мутять,замість того,щоб дійсно працювати....чи бояться відповідати,за якісь рішення...

              77.05.15, 21:52

              Комітети ВР сьогодні лише отримали проект цієї постанови, інфи не знайшла поки що ніякої. Аж цікаво стало, що ж вони там крутять із основоположними свободами?

                87.05.15, 21:59Відповідь на 7 від Ми Ла

                Комітети ВР сьогодні лише отримали проект цієї постанови, інфи не знайшла поки що ніякої. Аж цікаво стало, що ж вони там крутять із основоположними свободами?отож....замість розробки економічних свобод..роблять щось над свободою особистості...смайлика такого нема

                  97.05.15, 22:01Відповідь на 4 від Shnec

                  А поподробнее?..ще тільки збираються...суспільству ще не виклали..., але нахабство вражає...все переробляють під когось...постійното що саме там хочуть змінити?

                    107.05.15, 22:23Відповідь на 9 від Міс Марпл

                    А поподробнее?..ще тільки збираються...суспільству ще не виклали..., але нахабство вражає...все переробляють під когось...постійното що саме там хочуть змінити?Та щось усе не дуже зрозуміло: міжнародна Конвенція по правах людини, але чомусь переглянута, не розумію ким - Європейською хартію чи що? Наші хочуть затвердити Заяву про відступ від певних зобов' язань, набутих по цій Конвенціі. Розшифровки відступу ще немає.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна