Про співтовариство

Часто нахожу не мало страниц и целых порталов на радиотехнические темы но все русско-язычные, даже не понятно какую страну они представляют. Радиолюбитель не имеет границ и в эфире все равны но хочется увидеть техников на Украине. Мой хороший друг, что в моей юнности поддерживал радиоувлечения по книжкам, а Интернета тогда у меня не было и говорил "На Украине есть очень много умных людей и талантливых но мы ужасно позоримся одалживая мозги" Вот этим умным патриотам, что умеют разговаривать на Украинском мое сообщество для обмена опытом в радиоделе. Покажите техники паяния и различные вопросы вокруг радиолюбительства! Себя супер знатоком не мыслю и все время в поисках знаний.
Вид:
короткий
повний

Радиотехник в Украине

Як попередити поломку(рубрика Боїмось майстерню)

Далі я буду черпати манну небесну про ремонт мого не дорогого безперебійного живлення, він такий не дорогий, що я не знайшов цю модель на Ютуб але: будемо ловити мисль з нулю.

Зараз завершу тему про те, що мене особливо цікавить: тестування пристрою, і вчасна профілактика, щоб комп'ютер працював без збоїв але досі збої у мене несподіванні і обов'язково на вихідні дні так, що залишаєшся сам без допомоги друзів, і всі сервіси закриті до понеділка.

Ось одна поки знахідка та ще декілька аналітичних програм, що я випробував.

Якщо програма покаже температуру відеокарти 85С то стоп, і комп'ютер пора на тест(крім тестових програм є деякі тестові модулі, що треба купувати)

Моя нова карта наразі(легкий тест) показала чудове охолодження графічного процесора 60С(ідеально), і не виявило проблем в пам'яті відеокарти. Інша утиліта чомусь глюкнула але її випуск 2006, і система попередила про проблеми в її компонентах, і можливо якщо це не проблема то утиліта виявила недолік в відеодрайвері тобто його треба обов'язково оновити як тільки вийде нова версія.

Одна з випробуванних утиліт(треба скачати її нову версію, і в ній вже є все необхідне, тому відео трохи застаріле але нормально щоб схопити мисль чи почерпати манни небесної(так я колись говорив)) дивимось її на відео:


Тим хто боїться нести комп'ютер в майстерню(відеокарта)

І правильно, що боїться... нести треба не в страхі, а вірі бо що не по вірі те гріх. Відеоурок покаже, що є страшні майстри... є сумніви, шукаємо хорошого майстра.


Тим хто боїться нести комп'ютер в майстерню(материнська плата)

Заміна процесора, ставить питання подальшого обслуговування материнської плати, і мене цікавлять подібні уроки


Не планова замітка

Вимушена замітка http://photo.i.ua/user/3081933/391497/11521053/#advA_advC_11521053_18500443

І так у мене на знімках у самому верху, бачимо віджет з показанням завантаження процесора і пам'яті.

І рекорд браузера ІЕ11 по відношенню до "Яндекс браузера" не оспориме!

До того ж для ІЕ11 я взяв дозвіл 480р, а для "Яндекс браузера" 360р бо опції 480 чомусь немає. Я би міг протестувати на 720р але Інтернет слабкуватий, і  я не схотів напрягати.

Зрозуміло, що ІЕ11 вижимає і на 1080р, а чи вижме "Яндекс браузер" то навряд але тестуйте самі.

Для якісного зображення я беру інший ресурс 

Тест Яндекс браузера  http://pixs.ru/showimage/ProbaYAnde_5958826_9695434.png