Про співтовариство

Часто нахожу не мало страниц и целых порталов на радиотехнические темы но все русско-язычные, даже не понятно какую страну они представляют. Радиолюбитель не имеет границ и в эфире все равны но хочется увидеть техников на Украине. Мой хороший друг, что в моей юнности поддерживал радиоувлечения по книжкам, а Интернета тогда у меня не было и говорил "На Украине есть очень много умных людей и талантливых но мы ужасно позоримся одалживая мозги" Вот этим умным патриотам, что умеют разговаривать на Украинском мое сообщество для обмена опытом в радиоделе. Покажите техники паяния и различные вопросы вокруг радиолюбительства! Себя супер знатоком не мыслю и все время в поисках знаний.
Вид:
короткий
повний

Радиотехник в Украине

Дивіться з якою любов'ю

podmigДивимось на очі, руки, звуки

З якою любов'ю китайці(ки) роблять планшети

І тільки та дівчина яка з хрестиком, я відчуваю... от щасливчик якому попадеться планшет з її рук


Також варте глянути на результати



Момент істини

Ну от питали у мене друзі: що таке Варістор?

Він стоїть в мережевому фільтру до комп'ютера, і як зараз дізнаємось що не тільки


Ловимо мисль

Підрихтував свій старенький Шарп(випуска 1994), звучить нормальненько, і прогріваю на радіо "Супер радіо", "Шарманка", "ХітFM"

Скажемо подяку радіо "Шарманка" за почуту сьогодні мелодію. Її і поставлю в гурт "Радіолюбитель"


Тим хто боїться нести ПК в майстерню(БЖ)

У моїй книжкі по збиранню комп'ютера рекомендація, що БЖ комп'ютера це точний пристрій, і через 4-6 років його не рекомендується ремонтувати, а краще замінити. А мій комп'ютерщик за перших ознак вже через рік скомандував купити новий БЖ, і це було хибне рішення. То розвісивши вуха я купив і новий БЖ(звичайно ж дешевку бо два рази хороше не купують), і дві ОЗУ

Тепер дураков нет, і цей БЖ сам успішно зремонтував, а служить вже не рік, а чотири роки.

Чи зможу я провести такий ремонт як в цьому відео?


Це було корисно

Радуюсь результатами своєї нової відеокарти. Раніше збільшення кадру в браузері, коштувало мені 90-100% процесора, а тепер 50% Збільшити на повний екран не вдавалось, а тепер чомусь навпаки: кадр в браузері це середнє 50%, а на повний екран навантаження зменшується етак 25% Тому я легко і чисто без шумів, переглядаю Ютуб, і без спеціальних плеєрів, що підтримують потокове відео, і оптимізуються


Вдачної пайки

Почав вивчати свою нову паяльну станцію, а на поміч покликав форум для спеціалістів, і як почали вони доказувати які погані китайські жала, і те як вони паяють без облужування. Ну навмання години три тренувався, і всіх обскакав. Моє жало почало блищати.


Буржуїв вже не перевиховати

І так в продовження про "вещи" тобто речі в ціні які ніколи не викидають, що ми говорили в ранішніх замітках в гурті по радіотехніці, але можливо діти порталу ще не бачили вещи, і били старі тачки та купували нові або вигадували дешевки як піаніно.

До речі ніхто й не здогадується, що піаніно чи рояль це дешевка чи підробка, а насправді класики знаменитості, писали музику не на роялі, а на дорогенному і мало кому доступному інструменті, що звався "Клавесин" це справді буржуазний інструмент, і він вимер після того як біднота вигадали дешевий інструмент рояль.

Я почув це по радіо, і зацікавився ознайомитись з ним ближче.

Для якісного перегляду потокового відео http://otvet.i.ua/user/1644892/13279/#comments&r=1&bs=rating&bp=1&c=comments

Я випробував дві вещи 



А тепер вставте лінк https://www.youtube.com/watch?v=pyjy-wY7iew

І Ви побачите які вещи робили на ті часи, їх продавали чи передавали у спадщину, і не викидали.

Ремонтуємо ПК без паяльника

Замінили відеокарту?

Оновили драйвер якого версія різко змінилась?

І може статися гірше від першого.

Тому слідуємо порядку:

1) Видаляємо старий драйвер спеціально потужньою утилітою



Чистимо залишки, потужнім оптимізатором



А тепер важлива операція з цією утилітою


Така спец. утиліта видалить самі таємні кутки старого драйверу.

Тепер пора встановити нову версію драйвера, і після цього сканувати наявність оновлень з ресурсу Майкрософт, і наявність оновлень цією утилітою



Після цього можна встановити спец. утиліту у складі відеокарти у мене така



І нарешті оновити драйвер монітору



Мій драйвер люб'язно установив спец. профіль налаштування кольору, і його я виставив за промовчуванням...

А тепер залишається підправити налаштування вручну якщо є необхідність(залежить від справності монітору, відеокарти, і власних вподобань)



Таку послідовність довелось повторити зі вчорашнього дня, це зведе глюки і проблеми установки драйверу до мінімуму, а зображення на моніторі буде по максимуму.

Я впевненний, що майже ніхто на порталі, цього не робить

Одне око моє, а інше ні.

Колись паяв, і натягнутий дротик відскочив, і катапультою запустив розжарену краплину припою, прямісінько мені в праве око, якимсь дивом я синхронно прищурив око, і гаряча маса влипла на верху, не пошкодивши саме око. Тоді я подумав: все тепер це не моє око, а Боже бо своє я пропалив.

Знайшов відеоматеріал, зміст якого я(майже) і так знаю, а все одно залюбки уважно як дитина переглянув https://www.youtube.com/watch?v=-CzICOTxV-U&list=WLbnvzcqAe9UE0RATrPrI39zYmmUFh5jdv  чомусь не виходить вставити в замітку ролик, тому люблячим пізнавати даю лінк