хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Бандитська влада переслідує патріотів України !!!

Автором білборда, що став хітом Інтернету, на якому зображена бабуся з котом "Взнала, що онук голосував за «регіони» - переписала хату на кота", називають голову  Єлизаветинського сільради. Саме Максим Голосний є автором білборда з бабусею.



Нагадаю, у вересні 2011 року з посади голови сільської ради Єлизаветівка, був незаконно зміщений голова сільської ради Максим Голосной. Максим Голосной відомий нам своєю низкою правдивих заяв, зокрема - про знищення фабрики Петриківського художнього розпису, зливі нечистот в Синє озеро під Дніпродзержинськом тощо.

Як стало відомо мені з повідомлення, розміщеного на персональному сайті Максима голосного, він знаходиться в розшуку.



При цьому, як говориться в його відеозверненні, "я зареєструвався як мажоритарний кандидат по 30-му округу. У зв'язку з цим мене відразу ж оголосили в розшук по відразу ж заведеним на мене кримінальній справі. Однак мені до сих пір не пред'явлено звинувачення, і тому розшук не є законним. Мені телефонують люди, які представляються працівниками Дніпродзержинського ОБЕЗ, а також слідчий з особливо важливих справ Демьянішін. Вони мене запрошують незрозуміло куди і незрозуміло навіщо. Проте потім самі ці зустрічі «розвалюють».

Директора РА "АПЕЛЬСИН" Наталію (власника білборда) після вчорашньої телефонної розмови з високопоставленим чиновником від ПР з Києва відвезли в реанімацію. З учорашнього дня вона офіційно на лікарняному - дуже шкода, що так сталося.



Враховуючи викладене Голосний подав позов до суду на дніпропетровських правоохоронців: на бандита-начальника Дніпродзержинської міської міліції Плачкова ("ненадання інформації"), на бандита-начальника обласної міліції Бабенко ("злочинну бездіяльність посадової особи щодо заяви про вчинений злочин - злом кабінету голови сільської ради "), на бандита-прокурора Петриківського району Качура - два виграних суди (по" бездіяльності прокурора "). А також на бандита-заступник мера Дніпродзержинська Костянтина Гузенко, - направлена заява в прокуратуру щодо перевірки законності розміщення великої кількості білбордів ПР і джерел коштів, за які вони розміщені, адже  ж це державні гроші !!!???

Нагадаю, що Костянтин Гузенко також зареєстрований як мажоритарний кандидат по тому ж 30-му округу, що й Голосний.

Також Максим Голосний заявив, що "закрити" мене і почати "домовлятися" - це найпростіший варіант для вирішення їх бандитських проблем. Якщо таке трапиться, користуючись нагодою, хочу офіційно заявити, що я повністю здоровий, переломів немає, гематом немає, забитих місць немає, не п'ю, наркотики не вживаю, серцево-судинними не страждаю, покінчити життя самогубством наміри не маю ".

На даний момент мобільний телефон Максим Голосний відключив!

(Далі буде)

16

Коментарі

Гість: svpaint

115.08.12, 15:50

Якась сволота вже заліпила напис на тому борді:
http://gazeta.ua/articles/politics/_avtora-bilbordu-vznala-scho-vnuk-golosuvav-za-regioni-ogolosili-u-kriminalnij-ro/450835

    215.08.12, 15:55Відповідь на 1 від Гість: svpaint

    та не якась, ...а ПРдунська сволота ... тому за будь-кого голосуй, тільки не за бандита ПРдуна !!!

      315.08.12, 16:26

        415.08.12, 17:22

        Скоро будемо розшукувати Германів, Колесніченків, родину Януковічей, Богословських та іншу навлоч.

          Гість: Світанок

          516.08.12, 10:22Відповідь на 4 від VChmyriov

            Гість: Maks_1

            616.08.12, 18:03Відповідь на 4 від VChmyriov

            Скоро будемо розшукувати Германів, Колесніченків, родину Януковічей, Богословських та іншу навлоч.

              Гість: penpit

              724.01.13, 22:05

              Правильно бабушка сделала. Голосовать нужно за нормальных людей.