хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Патріоти України виконали вирок!

Відомий організатор від ПР проплачених мітингів Руслан Багмут убитий патріотами України, які викинули його з вікна 16-поверхового будинку. Про це нам повідомляє районне управлінні МВС. 

«30 серпня по вулиці Оноре де Бальзака, 81/1 біля 3-го під'їзду зареєстровано падіння чоловіка середніх років з висоти. Померлим є Руслан Багмут ». 

На сторінці Багмута в одній із соцмереж під записом про його загибель координатор громадянської кампанії "Форум порятунку Києва" Віталій Черняховськийн аписав, що Багмут "був викинутий з сходової площадки 5-тьма невідомими через вікно з 16-го поверху житлового будинку". Тому доповнюю - не  невідомими, а патріотами України,  які з честю виконали  свій громадянський обовязок !!!

Багмут відомий,  як активний організатор багатьох проплачених мітингів партією ригналів. На своїй сторінці в Інеті він регулярно розміщував оголошення та збирав досить таки багато людей на проплачені ригналами акції. 

Він активно працював з куратором з організації мітингів від ПР Олегом Калашніковим, в тому числі збирав людей і майже на всі акції під Печерним судом,  під час процесу по Тимошенко. 

Багмут хвалився:  "Я хотів розповісти, що Партія регіонів постійно мені замовляє людей за гроші. Два дні тому мені знову замовив 300 чоловік на мітинг депутат від Партії регіонів Олег Калашников .. що потрібно привести велику групу підтримки - від Партії регіонів,  … і оснастити їх усім необхідним . Пообіцяв по 250 грн. за день. Я зібрав велику кількість людей. Тільки від мене було 280.  Всіх було приблизно 2 тисячі чоловік. Грошей повністю я нікому не заплатив,заплатив по 100 грн і всі залишилися задоволеними - адже мітинг тривав всього 3 години ... "...  тому  мій бізнес надзвичайно прибутковий …

31

Коментарі

19.09.12, 14:34

Скоро вся Україна буде встелена трупами ментів, суддів, ...

    29.09.12, 16:53

      39.09.12, 16:54

      Давно ПОРА это гавно выкинуть гэть!!!

        49.09.12, 18:23Відповідь на 1 від Mаряна*

        Дай Бог.

          59.09.12, 18:24

          Ви не праві. Багмута замочили його ж замовники - риги. Було відомо що кілька разів Багумта Калашніков кидав на бабки - не розплачувався. Багмут, як чесний "бізнесмен" своїм "клієнтам" повідомляв причину затримки грошей (напевно Калашніков вважав що Багмут повинен зі своєї кишені оплачувати), як наслідок відбулося кілька вже безплатних мітингів коло офісу ПР в Києві. Ну на суспільну думку ПР в принципі плювати, але серйозні люди напевно запитали в Калашнікова чому з "клієнтами" не розплатилися? Як наслідок крайнім і мертвим зробили Багмута - з покійника який спрос?

            анонім

            69.09.12, 18:26

            не нужно ля-ля... его "свои" убрали... стал болтать лишнего - http://www.youtube.com/watch?v=AWxL63kDL_c

              анонім

              79.09.12, 18:27Відповідь на 6 від анонім

              не нужно ля-ля... его "свои" убрали... стал болтать лишнего - http://www.youtube.com/watch?v=AWxL63kDL_c
              можете это видео вставить в заметку

                89.09.12, 18:30Відповідь на 6 від анонім

                побільше б таких "своїх"

                  анонім

                  99.09.12, 18:34Відповідь на 8 від Алінка_1****

                  побільше б таких "своїх"Всё не так просто... Это сигнал, что соскочить не удастся... а он был обыкновенным безобидным организатором...

                  просто посмотрите видео... почувствуйте руку мафии

                    109.09.12, 18:36Відповідь на 9 від анонім

                    і що такого звичайного безобидного і замочили БРЕХНЯ !!! Просто так нікого не вбивають !!! На це мають бути фантастично вагомі причини !!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна