Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Про жіночі обов'язки :)

КАКИЕ ОБЯЗАТЕЛЬСТВА У ЖЕНЩИНЫ ПЕРЕД ОБЩЕСТВОМ? — НИКАКИЕ

Какие женщине надо выполнять обещания, кто знает? В офисе, перед обществом, перед правительством и т. д. Кто знает, перечислите? Никакие. Веды говорят: «Только сумасшедший может обижаться или гневаться, если женщина не выполнила свое обещание». 

С ведической точки зрения говорить женщине: «Ты же обещала» – это проявление психической патологии. «Единственное, что я обещала — это быть верной своему мужу. Все. А остальное я могу обещать, сколько хочу и столько же раз это не выполнять», — так нужно ответить на данное заявление. 

Такой статус женщинам дают Веды. Они говорят: «Можешь обещать что хочешь — это головная боль человека, что он в это поверил». Ни одна женщина вообще не обязана никакие обещания сдерживать, кроме одного: «Я пообещала быть верной только этому мужчине». 

Руслан Нарушевич

4

Коментарі

120.05.15, 12:56

По логіці тоді і обіцянка у вірності це просто цацянка..Не набивай бабам стереотип що їм все можна, потім ходять з зорями під очима і обіжаються на "козлів" і "сволочів" В оці бревно треба бачити, а то ногою задінуть..)))

    220.05.15, 13:00Відповідь на 1 від ДімкаLvivsky

    перший ображений прийшов!

      320.05.15, 13:07Відповідь на 2 від Міс Марпл

      перший ображений прийшов!ні, не ображений а злий, що баб з дитинства дресирують вміти залізти на вільні хліба тільки через те що між ногами дірка, а те що вона в голові зачислюють у переваги

        420.05.15, 13:10Відповідь на 3 від ДімкаLvivsky

        перший ображений прийшов!ні, не ображений а злий, що баб з дитинства дресирують вміти залізти на вільні хліба тільки через те що між ногами дірка, а те що вона в голові зачислюють у переваги явно жодного разу не ображений!

          520.05.15, 13:19Відповідь на 4 від Міс Марпл

          перший ображений прийшов!ні, не ображений а злий, що баб з дитинства дресирують вміти залізти на вільні хліба тільки через те що між ногами дірка, а те що вона в голові зачислюють у переваги явно жодного разу не ображений!я не ображений і з ноги закриваю усі пориви бабські до безвідповідальності Щоб таким "ніфертіті" приснився феменізм і воплотився наяву

            620.05.15, 13:29

            ніхто нікому не винен

              Гість: ufilin

              720.05.15, 13:49

              І як це воно буде Він і вона зійшлися -купа обіцянок Пожили Дітками обзавелись Далі він-бочину поре і взагалі цап звичайний У неї дітки Вона просто хоче нормального життя Хіба вона буде терпіти побої та приниження бо колись там щось обіцяла Відуни щось недопрацювали

                820.05.15, 14:06Відповідь на 2 від Міс Марпл

                перший ображений прийшов!А я не второй, просто Ты у меня в друзьях

                  920.05.15, 14:18Відповідь на 5 від ДімкаLvivsky

                  перший ображений прийшов!ні, не ображений а злий, що баб з дитинства дресирують вміти залізти на вільні хліба тільки через те що між ногами дірка, а те що вона в голові зачислюють у переваги явно жодного разу не ображений!я не ображений і з ноги закриваю усі пориви бабські до безвідповідальності Щоб таким "ніфертіті" приснився феменізм і воплотився наяву полюбляєте ногоприкладство?

                    1020.05.15, 14:20Відповідь на 5 від ДімкаLvivsky

                    перший ображений прийшов!ні, не ображений а злий, що баб з дитинства дресирують вміти залізти на вільні хліба тільки через те що між ногами дірка, а те що вона в голові зачислюють у переваги явно жодного разу не ображений!я не ображений і з ноги закриваю усі пориви бабські до безвідповідальності Щоб таким "ніфертіті" приснився феменізм і воплотився наяву феміністки якраз гіпервідповідальні!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна