Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Заповідник

Місто Сєвєродонецьк на Луганщині належить до тих виняткових явищ української об’єктивної реальності, на яку не знаєш як реагувати: чи то сміятися, чи плакати, а чи плюнути й забути.

І якщо по-хорошому – Сєвєродонецьку треба б присвоїти звання заповідника або хоча б резервації, а депутатів сєверодонецької міськради – занести до Червоної книги як особливо рідкісний, зникаючий вид нерозумних людиноподібних.

За великим рахунком, в історії цей заповідник залишиться через дві події: з’їзд сепаратистів і підйомом над мерією червоного прапора. І те, й інше є порушенням Конституції і відверто ворожим актом до України як держави. Сєвєродонецький з’їзд зазіхав на територіальну цілісність України, а червоний прапор є символом імперії, яка, загарбавши Україну, усіма силами опиралася здобуттю нею незалежності.

При цьому Держкомстат чомусь не зафіксував у цьому прекрасному місті особливої активності мешканців у сенсі міграції до сусідньої Росії, де всеперемагаючий совок міг би потішити серця і душі цих патріотів ось уже два десятиліття як здохлої імперії. Очевидно, бути патріотом СРСР найприємніше в незалежній Україні – де і на лісоповал не відправлять, і на дурдом не зачинять. А головне – ковбаса хоч і не по два п’ятдесят, зате не дефіцит, і водяри в магазинах хоч залийся.

Це як у тому анекдоті про вірменське радіо, яке на запитання «Чи можна створити комунізм в одному окремо взятому селі?» відповіло, що таки можна, але жити краще в сусідньому…

Дивовижний збіг: проект рішення про підняття над мерією Сєвєродонецька вніс на розгляд міськради депутат-комуніст Павка Корчагін. Хоча, напевно, краще казати «симоненківець», оскільки КПУ має такий же стосунок до комунізму, як Янукович до демократії – тобто виключно паразитичний.

Корчагін як літературний і кінематографічний персонаж – такий же совковий архетип, як і червоний прапор або його нинішня сєвєродонецька реінкарнація. Сєвєродонецькі депутати ще не розуміють, що совок залишився у минулому, а вони – разом з ним. Вони гордяться своєю вірнопідданістю неіснуючій державі. І ці жалюгідні спроби ретроспекції у давно забуте – найкращий доказ безнадійності метань їхніх совкових душ. Вони вже не борються з буржуями - вони з ними у одному колгоспі. Вони вже не борються з релігією - вони вітають членів компартії з Різдвом. Вони вже не пікетують натівські кораблі у Криму - а лише піднімають червоні ганчірки над мерією.

…До речі, той пріснопам’ятний з’їзд не тільки виніс на гребінь української політики доти маловідомого Кушнарьова, але й видав йому квиток на той світ. Можливо, Павка Корчагін дещо поспішив?
Автор: Володимир Йадороб
32

Коментарі

Гість: modus vivendi

128.01.12, 16:56

заповедник не то слово.

    228.01.12, 17:06

    Вчора по радіо чув про цю муйню - нейхай вже "веселого Роджера" там в себе піднімають

      328.01.12, 17:13

      ДРУЖЕ лжеісторики не пишуть що літом 1995року за БОЖИМ НАКАЗОМ відбувся автопорхід в мормах соколів УПА на чолі з новопризначеним тайним генералом УПА і явним ГОЛОВОЮ УНРуху ГОЛОДЮКОМ\ДНІСТРОМ по всіх областях УКРАІНИ так от саме в СЕВЕРОДОНЕЦЬКУ в кінотеатрі "МИР"була проведена перша зустріч донецькоі молоді 19серпня на свято СПАСА і пять десятків дітей віком 10\17років забажали стати друзями соколят УПА та в часі роздачі газет й іконок просили ще й автографи на них бажаючи зфотографуватись разом та при переповному залі проглянули концерт єдності украінців за УНРух УПА проти реанімаціі КОМПАРТІІ а наступного дня був гарний МАРШ СОКОЛІВ І ІХ ДРУЗІВ до памятника ШЕВЧЕНКА а потім комуняки й демократи замовчали цю інфу та убили і покалічили наших і вони там діють тайно НЕ ВСЕ ПЕЧАЛЬНО

        428.01.12, 17:14

        20 років назад 28січня у 1992 — Верховна Рада України затвердила національний синьо-жовтий прапор Державним Прапором України ! Вітаєм ВАС ДРУЗІ Й ВОІНИ УПА з 20 річчям цеі гарноі й славноі подіі ! ПРИКРО ЩО ПІДЛІ ВОРОГИ Й БРИДКІ ЗРАДНИКИ прикриваються НАШИМ СВЯЩЕННИМ СТЯГОМ козаків\соколів\січовиків\пластунів героів гетьманців УСС\ОУН \УПА ! Та все так не буде...ПЕРЕМОЖУТЬ БОЖІ люди...ЗА СИНЕЄ небо і ЖОВТЕ колосся БОРОТИСЯ ТРЕБА..ЩОБ КРАЩЕ ЖИЛОСЯ http://www.youtube.com/watch?v=Q1Sm41WF_JI*Згадаймо друзі юних украінців що полягли як соколи в бою коли на Киів пяніі чужинці з Москви повзли вбивать нашу землю ! \приспів : Героів Крут є в Києві могила там помолись і свічку запали щоб Украіна наша жила ! Щоб козаки перемогли http://blog.i.ua/user/4400999/.ЩАСЛИВО ! СЛАВА УКРАІНІ

          528.01.12, 17:28Відповідь на 3 від SOKILDNISТЕR+

          а такі ось ідіоти місту імідж набивають

            628.01.12, 17:30

            До речі, той пріснопам’ятний з’їзд не тільки виніс на гребінь української політики доти маловідомого Кушнарьова, але й видав йому квиток на той світ. Можливо, Павка Корчагін дещо поспішив?Попутного йому вітру на зустріч з Кушнарем.

              728.01.12, 17:31

              Держкомстат чомусь не зафіксував

                828.01.12, 17:48

                А чому б тим таким активним борцям за "світле" минуле не попрацювати в шахтах і самі зігрілися б і іншим допомогли б. Володька он колись колоди тягав, а то придурки бісяться з жиру

                  928.01.12, 17:50

                  А все чому? А тому що за Сєвєродонецький шабаш ніхто не відповів. А зараз ці "дєрьмократи" кажуть їм владу віддавай, щоб знову все просрали. Справжня влада мала всіх учасників з'їзду 2004 загнати в кутузку років на 15. Тоді б не було ні Януковича, ні червоного ганчір'я в Сєвєродонецьку.

                    1028.01.12, 18:14Відповідь на 9 від Lost_paradise

                    А все чому? А тому що за Сєвєродонецький шабаш ніхто не відповів. А зараз ці "дєрьмократи" кажуть їм владу віддавай, щоб знову все просрали. Справжня влада мала всіх учасників з'їзду 2004 загнати в кутузку років на 15. Тоді б не було ні Януковича, ні червоного ганчір'я в Сєвєродонецьку.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна