хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №141 від 23 лютого 2012 року 



Підстав не пускати Тимошенко і Луценка на парлентські вибори немає,- комісар РЄ

Підстав не пускати Тимошенко і Луценка на парлентські вибори немає. У цьому переконує комісар Ради Європи із захисту прав людини.
Про це Томас Хаммарберг заявив в інтерв'ю виданню Комерсант. За його словами, завадити цьому міг би лише злочин, який би унеможливив для неї участь у виборах. Однак, доказів скоєння такого у Європі не бачать.

Більше про це читайте: http://5.ua/newsline/250/0/87923/

БЮТ: Регіонали сватають на голову райради людину із сумнівним минулим

Кіровоградський осередок Партії регіонів на чолі з головою обласної державної адміністрації Сергієм ЛАРІНИМ намагаються призначити головою Гайворонської райради свого однопартійця Івана А., якого підозрюють у хабарництві.
Про це повідомив народний депутат фракції «БЮТ-Батьківщина» Валерій КАЛЬЧЕНКО, зазначається на сайті БЮТ.
За його словами, у Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ наразі розглядається питання про притягнення А. до кримінальної відповідальності.
Депутат повідомив, що торік проти цієї особи було порушено кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем та одержання хабара у великому розмірі

Більше про це читайте: http://www.unian.net/ukr/news/487706-byut-regionali-svatayut-na-golovu-rayradi-lyudinu-iz-sumnivnim-minulim.html

КОЖЕН ВІЗИТ ЯНУКОВИЧА КОШТУЄ МАЙЖЕ МІЛЬЙОН

На візити президента Віктора Януковича за кордон бюджетом України передбачено 21 мільйон гривень.
Про це ідеться у відповіді адміністрації президента на запит "Української правди".
"Відповідно до бюджетного запиту на 2012 рік на зазначений напрям (візити президента України за кордон) передбачено 21 мільйон гривень", - сказано в листі.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/02/23/6959293/

Туск: Україна явно регресує на шляху євроінтеграції

Прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск заявив про виразний регрес України на шляху до Європи.
Про це він заявив, підбиваючи підсумки перших ста днів свого уряду і говорячи про підсумки своєї розмови з міністрами у середу, передає Радіо "Свобода".
"Одним із підсумків сьогоднішньої зустрічі, обґрунтованим підсумком, але сумним, є той факт, що Україна втратила темп на шляху євроінтеграції", - заявив польський прем’єр.
"Це пов’язане з внутрішніми подіями в Україні, з певними стандартами, зокрема з тим, що Україна не пристосовується до сподівань щодо неї, викликаних Угодою про асоціацію з ЄС", - сказав Туск.

Більше про це читайте: http://www.radiosvoboda.org/content/article/24493046.html

Канадський лікар заявляє, що влада не дозволила взяти в Тимошенко аналіз

Українська влада відмовила канадських лікарям зробити необхідні аналізи для встановлення діагнозу екс-прем'єру Юлії Тимошенко, а сама ув'язнена від тестів не відмовлялася.
Про це йдеться у заяві лікаря Петра Куйтана, текст якої має Українська правда.
За словами Куйтана, який входив до делегації, після зустрічі з Тимошенко стало зрозуміло, що вона потребує аналізу крові та токсикологічного тестування.
"Незважаючи на те, що у канадської команди було обладнання для проведення аналізів, яке могло видати результати негайно, українська влада відмовилась дозволити його використання, заявляючи, що ми порушимо кілька законів, що може призвести до кримінального переслідування", - йдеться у заяві лікаря.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/02/23/6959270/

Посол Німеччини: поки Тимошенко в тюрмі, угоди про Асоціацію не буде

Посол Німеччини в Україні Ганс-Юрген ГАЙМЗЬОТ вважає, що поки екс-прем`єр-міністр України Юлія ТИМОШЕНКО залишатиметься у в`язниці, Угоду про асоціацію України і Європейського Союзу не буде підписано.
В інтерв`ю газеті «Сегодня» (№ 42 від 23 лютого) посол відзначив, що швидкість, з якою Україна рухається по шляху інтеграції, залежить від неї самої.
За словами Г.-Ю.ГАЙМЗЬОТА, підписання угоди можливе і цього року, «однак було ясно сказано, за яких умов». «Я не розраховую на підписання, якщо пані ТИМОШЕНКО і надалі залишатиметься у в`язниці» - підкреслив він.

Більше про це читайте: http://www.unian.net/ukr/news/487674-posol-nimechchini-poki-timoshenko-v-tyurmi-ugodi-pro-asotsiatsiyu-ne-bude.html

Нечиста на руку фірма зі Львова платить губернатору "зарплату"

Губернатор Львівщини Михайло Костюк отримує щомісячні виплати від комерційного підприємства "Корпорація Колійні ремонтні технології".
Це випливає із відомості підприємства, яку має газета "Експрес".
Документ засвідчує, що губернатор Львівщини, окрім своєї зарплати керівника області (орієнтовно 8 тисяч гривень), упродовж 2011 року отримує також платню на підприємстві у розмірі майже 15 тисяч гривень щомісяця.
Виплати в незмінному розмірі тривали і після призначення Костюка на посаду керівника Львівської обладміністрації.
Як стверджує видання, зазначене підприємство здійснює виплати на користь теперішнього губернатора уже декілька років.

Більше про це читайте: http://www.expres.ua/news/2012/02/23/60972#.T0YJ1QsSYN0.facebook

Дочка Тимошенко закликала ОБСЄ зайнятися Януковичем

Організація з безпеки та співробітництва в Європі має провести розслідування фактів зловживань правовою системою режимом Віктора Януковича.
Такий заклик прозвучав з вуст дочки екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенії у четвер під час засідання Комітету з питань демократії, прав людини та гуманітарних питань Парламентської Асамблеї ОБСЄ.
"ОБСЄ може використати свої повноваження щодо проведення розслідувань, щоб вивчити ситуацію з правами людини в Україні і те, як постійно відбувається зловживання правовою системою нашої держави для виконання бажань Януковича", - цитує Євгенію офіційний сайт Тимошенко.
Дочка Тимошенко вважає, що світове суспільство повинно продемонструвати солідарність з тими, хто захищає демократичні цінності в Україні.

Більше про це читайте:

http:// www. pravda. com. ua / news /2012/02/23/6959314/ view _ print /

Visa і MasterCard можуть піти з України

Регулювання ринку електронних платежів з боку Національного банку України може мати негативні наслідки для ринку безготівкових операцій.
Зокрема, коментуючи проект постанови НБУ "Про нагляд за платіжними системами", керівник офісу Visa в Україні Світлана Георбелідзе зазначила, що документ містить положення, які значно обмежують вільну конкуренцію на ринку безготівкових платежів, пише видання "Экономические известия".
Зокрема, фактично може виникнути монополія на здійснення маршрутизації, клірингу та обробки транзакцій одним постачальником послуг на території Україні.

Більше про це читайте: http://www.epravda.com.ua/news/2012/02/23/316802/
6

Коментарі

124.02.12, 13:20

    224.02.12, 13:43

    БЮТ: Регіонали сватають на голову райради людину із сумнівним минулим

    Невже в ПР є хоч одна людина з несумнівним минулим?

      Гість: Alter_ego*

      324.02.12, 13:45

      Вже читала.Дякую.

        Гість: lyo Dnepr

        424.02.12, 14:10

        Напёрсточники ускоренным темпом загоняют Украину в средневековье

          Гість: Лагуз

          524.02.12, 14:36

          Оскільки ти всеодно не відповідаєш на коменти, то просто дякую.

            624.02.12, 15:44

            Дякую

              724.02.12, 17:01

              Блин! У меня зарплатная карточка Виза! Опять морока будет. А тому уроду - не много ли по миллиону за визит? Из наших же карманов - не из его!

                824.02.12, 21:54Відповідь на 5 від Гість: Лагуз

                Оскільки ти всеодно не відповідаєш на коменти, то просто дякую.Я не коментую тільки ці інформери,це така їх суть, по лінкам можна попасти на джерела і там від коментувати.Тут головне системна інформація, яка не попадає на телебачення в такому вигляді як тут. Просто я ділюся нею з вами, а мені їх пересилають з сайту БЮТу.

                  Гість: Лагуз

                  924.02.12, 22:39Відповідь на 8 від Нормальний

                  Оскільки ти всеодно не відповідаєш на коменти, то просто дякую.Я не коментую тільки ці інформери,це така їх суть, по лінкам можна попасти на джерела і там від коментувати.Тут головне системна інформація, яка не попадає на телебачення в такому вигляді як тут. Просто я ділюся нею з вами, а мені їх пересилають з сайту БЮТу.
                  Аааааа

                    Гість: Лагуз

                    1024.02.12, 22:39Відповідь на 7 від ab absurdo

                    Блин! У меня зарплатная карточка Виза! Опять морока будет. А тому уроду - не много ли по миллиону за визит? Из наших же карманов - не из его!
                    И у меня

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна