Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Випуск №134 від 14 лютого 2012 року

Випуск №134 від 14 лютого 2012 року



Син Азарова заховався після викриття його маєтку у Відні

Син прем'єр-міністра України Олексій Азаров залишив посаду керівника в так званому австрійському фонді " Sustainable Ukraine ".
Про це пише німецька газета Zeit у своєму австрійському додатку.
За їх даними, Азаров-молодший пішов після публікації "Української правди" про те, що він має дозвіл на проживання в Австрії та володіє там маєтком.
Виявити цю нерухомість вдалося завдяки тому, що Азаров як керівник австрійського фонду "Sustainable Ukraine" указав свою адресу у Відні.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/02/13/6958681/

Луценко: Мене треба було розстріляти і на тому закінчити

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що вирок у його справі буде оголошено наступного тижня. Екс-міністра здивував виступ обвинувачення під час засідання. Підсудний висловив упевненість, що прокурори не оперували даними судового слідства.
"Все що відбувалося тут,у суді, вісім місяців: покази свідків, їхні допити, висновки експертів - було відкинуто. Все базувалося на фальшивках, зліплених під час досудового слідства Генпрокуратурою. Але ж тоді не потрібно було суду. Треба було просто викликати мене до прокуратури, розстріляти і на тому закінчити, як робили "славні" нащадки НКВС у 38-му році. Биківня, слава Богу, велика", - наголосив Луценко.

Більше про це читайте: http://gazeta.ua/articles/politics/_lucenko-mene-treba-bulo-rozstrilyati-i-na-tomu-zakinchiti/422627

За вбивство брата голови Нацбанку Антону Ігольникову дали довічне

10 лютого Ворошиловський райсуд Донецька оголосив вирок 49-річному Антону Ігольникову. Торік у бійці він убив 43-річного Геннадія Сливнова, двоюрідного брата голови Національного банку України Сергія Арбузова. Отримав довічне ув'язнення.
Найвищу міру покарання вимагав прокурор. Родичі загиблого просили 1 млн грн моральної компенсації. Суд зменшив до 500 тис.
— Це суворий вирок, — каже 58-річний Олександр Саркисов, адвокат Антона Ігольникова. — Син народного депутата Володимира Демишкана з приятелями катував чоловіка, потім до живого прив'язав батарею й кинув у річку. За це отримав п'ять років умовно, а подільники — п'ять і сім років колонії. Так наші суди карають "своїх". Коли ж злочин проти "своїх" — результат із точністю до навпаки.

Більше про це читайте: http://gazeta.ua/articles/ukraine-newspaper/_za-vbivstvo-brata-golovi-nacbanku-antonu-igolnikovu-dali-dovichne/422539

Президент Германии отказался праздновать с Януковичем 20-летие украино-германской дружбы

Двадцатая годовщина отношений Украины и Германии вылилась в краткое поздравление в адрес президента Кристиана Вульфа и канцлера Ангелы Меркель, вывешенное на сайте Януковича. Ни о каких официальных визитах немецкого руководства пока и речи быть не может.
Об этом пишет "Немецкая волна", передает Цензор.НЕТ со ссылкой на "Аргумент".
Эксперт немецкого фонда Бертельсманна Корнелиус Охманн в комментарии изданию высказался следующим образом: «За два года президентства Янукович* зашел во внешнеполитический тупик. Он недооценил реакцию Запада на то, что при сомнительных обвинениях брошена за решетку его наибольшая политическая соперница - Юлия Тимошенко. Янукович серьезно просчитался », - отмечает немецкий политолог.

Більше про це читайте: http://censor.net.ua/news/197251/prezident_germanii_otkazalsya_prazdnovat_s_yanukovichem_20letie_ukrainogermanskoyi_drujby

Сергій Власенко: Можливий зрив обстеження Тимошенко міжнародною комісією - на совісті влади

Керівник медичної комісії від МОЗ Раїса Моїсєєнко розповсюджує неправдиву інформацію про те, що Юлія Тимошенко нібито відмовилася від обстеження її медиками міжнародної комісії.
Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив, що у випадку зриву обстеження Юлії Тимошенко міжнародними лікарями, відповідальність за це буде нести влада та ті, хто, за замовленням Банкової, розповсюджують неправдиву інформацію.
Сергій Власенко наголосив, що «Юлія Тимошенко, як і заявляла про це раніше, готова до обстеження медиками міжнародної комісії, - вона проти лікарів від МОЗ, які є залежними від влади».

Більше про це читайте: http://byut.com.ua/news/9932.html

Свідка, що підтвердив невинуватість Луценка, звільнили з МВС

Свідка у справі екс-міністра Юрія Луценка Богдану Василенко після свідчень у суді звільнили з органів.
Про це заявив Луценко під час судового засідання у понеділок, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".
Луценко зазначив, що це сталося "цього тижня".
Адвокат Олексій Баганець додав, що раніше слідчі погрожували Василенко звільненням із роботи в МВС.

Водночас адвокат звинуватив слідство у тиску на свідків під час досудового слідства та наголосив на вибірковості в отриманні доказів. Він зауважив, що із 86 допитаних у суді свідків жоден не підтвердив провини Луценка.

http://www.pravda.com.ua/news/2012/02/14/6958740/

Обама скоротив допомогу Україні на 25 мільйонів

У новому проекті бюджету США на 2013 рік президент США Барак Обама планує скоротити допомогу країнам Євразії майже на 20 %, а фінансування програм в Україні – на 25 млн доларів.
Незважаючи на те, що бюджети Держдепартаменту США та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) збільшаться на 1,6% до 51,6 млрд доларів в 2013 році, деякі регіони світу отримають суттєво менше коштів, передають "Коментарі" з посиланням на Radio Free Europe/Radio Liberty.
Найбільшу частину цивільної допомоги отримає Україна. Сума допомоги становитиме 54 млн доларів, що на 25 млн доларів менше, ніж сума, яку Обама закладав в бюджет 2012 року.
Як відзначають у Держдепартаменті, кошти призначено, щоб допомогти помякшити "відхід країни від демократичних реформ".

Більше про це читайте: http://www.epravda.com.ua/news/2012/02/14/315956/
7

Коментарі

114.02.12, 23:28

позитива нет

    Гість: lyo Dnepr

    215.02.12, 00:23

    пока в стране свирепствует голубая чума хорошего не жди

      315.02.12, 09:32

      Временно спрятаться мог тока от вспышки гнева Януковича. Борзеет мол , "шо умнее моих синів!" не по чину..Но это пройдет и всплывет в др качестве ,но уже богаче

        415.02.12, 10:35

        Та, який там маєток? Так, хатинка....
        п. с. А у п. Фульфа у самого є труднощі.

          515.02.12, 15:49

          За Юру им, гадам, надо иголки под ногти позагонять.

            615.02.12, 17:53

            Навіть білоруси потроху прокидаються, а наших любителів голубизни ніщо не пройме! Чим гірше - тим краще.