Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Про акцію протесту ВО "Свобода" в Львові до приїзду Азарова

На сьогоднішній акції протесту, яку влаштувало всеукраїнське об'єднання "Свобода" під Львівською обласною державною адміністрацією на честь приїзду прем'єр-міністра України Миколи Азарова до Львова, голова Української ветеранської організації Ігор Коцюруба заявив, що львів'яни – це стадо овець. Зокрема, Ігор Коцюруба сказав, що сьогодні дійшов висновку, що звичайні українці ні на що не здатні. "Нема ні організації, ні структури, ні чітко побудованої тактики, -  сказав 46-річний афганець - Нема навіть людей, які займаються виробленням цих структур. Ми – як стадо вівеців, які сьогодні бігали за  тим Азаровим. Так не має бути. Азаров має приїжджати, і ми маємо знати,  де він і куди він їде. Тоді можемо сказати, що ми організація, яка  підготовлена до боротьби за українську державу".

 Коцюруба закликав людей об'єднуватися заради спільних активних дій. "Ми плачемось між собою і думаємо, яка погана влада. Ми всі знаємо, що при владі сидять щурі. Хіба ми цього не знаємо, друзі? А чи не краще зараз тим людям, які себе проявили, які дійсно люблять свою державу, згуртуватись і виробити чітку структуру, план дій? Чому би нам не перетворити славне місто Львів у фортецю? Бо в мене, як представникам народу, таке враження, що всім байдуже на протести – всі просто готуються до виборів".

Євген БОРІСОВ

16

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

13.12.11, 00:14

К сожалению, не только львовяне, и наперсточники это хорошо знают

    23.12.11, 02:39Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    К сожалению, не только львовяне, и наперсточники это хорошо знаютНу что ж вы ариев-древних укров ображаете? Это ж "кацапы - азиаты с рабской психологией" - они это что-то одно, а укры - это другое одно.
    Слява Уляине - Хероям Слява!

      33.12.11, 07:39

      То вони імітують ніби нічого не трапилося! Політика страуса - голову в пісок і нічого не бачу!

        Гість: lyo Dnepr

        43.12.11, 11:17Відповідь на 2 від Swыdоmыi

        К сожалению, не только львовяне, и наперсточники это хорошо знаютНу что ж вы ариев-древних укров ображаете? Это ж "кацапы - азиаты с рабской психологией" - они это что-то одно, а укры - это другое одно.
        Слява Уляине - Хероям Слява!
        Шо у тебя с фикцией? Фефект?

          53.12.11, 15:56Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

            63.12.11, 17:28

            Да, отстаивать свои интересы надо учится, некоторые за свои убеждения в сизо сидят, а вот когда не будет хватать мест в сизо, вот будет кутерьма.

              73.12.11, 20:56

              Коли моя хата з краю,це нонсенс а у нас це скрізь і поряд,стидно.

                83.12.11, 21:59Відповідь на 2 від Swыdоmыi

                Не тужься, трусики-ио беленькие!

                  94.12.11, 19:00

                  "Свобода" грає в рамках дозволеного ПР.