Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

''шахрайство ''прем'єри'' іменем прем'єра''

Мене часто питають: "Чи є якісь реальні зміни після ваших викриттів у телевізійних розслідуваннях? Чи реагує на них влада?" Я чесно відповідаю: "Як правило, немає". Власне, вважаю обізнаність громадян реальним станом речей вже надважливим результатом журналістської роботи. Її результат видно на тих самих виборах. Не просто так, скажімо, Партія Регіонів втратила на Донбасі, своєму базовому регіоні, до півмільйона голосів виборців. Але коли після наших розслідувань вдається або реально покарати винних, або навпаки звільнити від несправделивої кари невинних, то ніби відкривається якесь друге дихання. Наприкінці січня цього року ми показали розслідування шахрайської схеми роботи концертної агенції "Прем'єра".
сьогодні до нас прийшов міліцейський "опер" з Одеси із проханням про допомогу і гарною звісткою. Виявилося, що не дарма ми працювали.




Організатори шахрайської схеми роботи концертної агенції "Прем'єра", яка нав'язливо впарювала театральні квитки втридорога довірливим покупцям під виглядом VIP-пропозицій на заходи за нібито участю найвищих осіб держави, нарешті опинилися під слідством. 54 епізоди злочинної діяльності, декілька заявників, збитки на суму більше 1 мільйона гривень, троє учасників оборудки на чолі із головним організатором Павлом Облучковим – під вартою за рішенням суду терміном на 2 місяці. Слідство веде УБЕЗ Одеської області. Хоча, звісно, це не гарантія остаточного встановлення справедливості. Напевне, телефонні шахраї, прикриваючись іменами впливових можновладців, таки когось з них реально розізлили. Цікаво, чи дійде справа до суду? Якщо так, то цікаво чим завершиться суд? Ми пильнуватимемо

Артем Шевченко
автор і ведучий програми розслідувань "Знак Оклику", канал ТВі.

7

Коментарі

11.12.12, 15:28

Молодцы, так и дальше держать !!!

    21.12.12, 20:53

    Яка влада такі і методи,лохотрон повний.

      31.12.12, 23:13

      О! Мне они на мобильный тож звонили. Посылала неоднократно.