Библия

Для всех, кто хочет жить, а не быть.
16+ підписатися

10 учасників

  • DrewDent
  • Smailuk
  • apostol_m
  • Aleksei S
  • Крилами віри
  • Любовь12

Скверна або популярно "порча"

Абсолютно під іншим кутом погляду, зовсім протилежно тлумачення, і зовсім інакше рішення проблеми. Яка схожа тема того, що нам говорять: гадалки, циганки, бабки, а яка між тим велика відмінність!

 

Спрашивали, отвечаем

Думаю це відео не тільки ідеально сумісне з моїми попередніми замітками, а ще є відповіддю одному з друзів на порталу http://blog.i.ua/user/4262440/1233239/

 

Як просити і діставати?

 Бувають мені запити: чи можеш чи будеш за мене молитись? І кажу ні я не можу. На це у мене питання: чи готовий ти дістати відповіді на свою молитву? Біблія це відповідь на нашу молитву, і перше Слово. Ми не почули Слова писання у Біблії, і хочемо чути відповідь на власні слова? У цьому випадку ти не почуєш відповіді на власні слова! Ісус говорить: якщо ми будемо в Його СЛОВІ, а Він в нас, ТОДІ, що не попросимо в Його ім'я то вірте, і ДАСТЬСЯ. Отже перш чим молитись є дві умови!

Моя одна з племінниць молилась: Боженька сделай так чтобы моя мама...

Дядя Рома, я молилась и Бог мне ответил!

Яким способом Бог тобі відповів, зацікавився я?

Я молилась и увидела в небе тучку похожую на дулю.

І Ви знаєте: пророкування збулось, і фіг вона получила шо просилаspasibo

З поточного уроку аби мені легше його освоїти, виношу цікавий фрагмент на всі аспекти, що стосується молитви як ключа до духовного зростання.

Великі води

За двадцять днів до нас дійде так званна "Велика вода", що затопила європу(дивно, що не за мільярд років, а значить може й з дня на день трапитись). Але я думаю, що всі мої друзі на порталу, і далі залишаться здорові і не вредимі, принаймні у мене ще ніколи нічого не зіпсувалось і не пропало.

До того ж ми навчились Божого страху, що дає знання, мудрості і життя, і ми були обачними, обережними, мудрими як Змії, і невинними як Голуби.

Тут http://uchimsami.blogspot.com/ в лівому верхньому кутку, є анімація, що відображає погоду у мене за вікном(кожної хвилини), а також можна таку програму поставити у себе в ком'пютер, і всі події на три дні в перед, будуть озвучені(вітер, грози і багато чого).

24 Отож, кожен, хто слухає цих Моїх слів і виконує їх, подібний до чоловіка розумного, що свій дім збудував на камені.
25 І линула злива, і розлилися річки, і буря знялася, і на дім отой кинулась, та не впав, бо на камені був він заснований.
26 А кожен, хто слухає цих Моїх слів, та їх не виконує, подібний до чоловіка того необачного, що свій дім збудував на піску.
27 І линула злива, і розлилися річки, і буря знялася й на дім отой кинулась, і він упав. І велика була та руїна його!
(Матв.7:24-27)

Урок пройшли. 3 Червня

Это тест к курсу: 00500 Духовный рост Урок: 8

Date : 6/2/2013 8:11:54 PM Ваша оценка: : 100

У попередній замітці, коментатор поставив питання, а я спонтом його пропустив: чому Біблія навчила світ?

Відповім не стандартно:

"Немає свого розуму то чужого не вставиш"

Тому Біблія не несе жодного вчення, хоча я її називаю "Підручник віри" Тільки чомусь більшість її читачів не бачить у ній таких уроків, і через це прямо вважають, що Біблія це збірка нравовчень чи ще чогось подібного.

Насправді Біблія робить дві справи

1) Розповідає чи передає істину це одне як хороша газета добре і чесно висвічує реальність, тобто щось говорить про життя.

2) Біблія несе дар, дарує

Щоб духовно зростати, треба дістатися дару.

Як вже я часто спіткаюсь з такими людьми в Інтернет, що є прямими ненависниками Св'ятого Духа, а навіть називають таких "зомбованними"

Так зомбовані чи одаровані?

Що приховано за їхньою ненавистю проти Божих дарів, і Духа?

Відповідь в уривку з уроку:

Лягай і вставай Україна

smile Особливо приємно мені сьогодні на порталу винести на показ мого основного і найкращого викладача, що стосується Біблії.

Починалося так: було тоді мені 16 років, прокручував свій маленький улюблений всехвильовий приймач на чотирьох батарейках, яким ночами я бороздив не Інтернет, а великий і потужній ЕФІР обдумуючи передачі світових радіостанцій, навіть можу сказати як називався цей приймач "Россия 303"

В гущі численних перешкод, а можливо й глушилок радянських часів,  почув голос "я надеюсь Вы уже открыли свою Библию?"

А у мене її не було, навіть й досі не так просто придбати, Інтернетом за теперішніх часів я дістав безкоштовно один екземпляр але старого перекладу, потім мені підказали скачати електронну версію(безкоштовно), і нарешті знайшов магазин де можна купити хорошої якості за 200-300 грв.

Отже тоді в 1991 рік у мене таким же дивом як і цей голос з ефіру, Біблія лежала на столі бо зі школи принесла моя сестра по домашньому завданню, нашій школі виділили чотири екземпляри з дозволу М. Горбачева.

Звичайно сестра кинула її на стіл, і пішла гуляти в клуб на вечірку, як тоді гуляли, спивались і наїдались наркоти, знаємо всі!!!

А я взяв Біблію зі столу і не кинув її бо з цим вчителем я перелистав книгу вздовж 10 років.

Ось один із фрагментів тих самих "Библейские лекции"

Ти її пізнаєш

Ми майже перейшли курс "Духовне зростання" два надзвичайного значення курси "Достовірність Біблії" і...

Людина складається з тіла, душі(досвід життя за спадковістю, і на практиці), а ось про дух ніхто нічого не знає.

Біблія говорить, що Земна людина не містить в собі духа, і це є перша смерть бо духа містив в собі Адам.

Який важливий курс?

Ознакою духа в Адаму є його діалог з Творцем, і пізнання.

Тепер у нас є суперечки як Адам пізнав Єву?

Душевна людина по своєму це уявляє, а духовна, що ми називаємо християнин розуміє "пізнання" інакше.

Тут я намагаюсь це пояснити http://otvet.i.ua/user/5191898/12324/

А тут Ви можете самі переконатись, що значить "пізнати" її

 

https://www.youtube.com/watch?v=roFpRXQF7r4

Як довести, що Бог є любов(продовжуємо)

Думаю всі мої друзі порталу живі і все добре, а до того і я ще сиджу комфортно.

Треба вдуматись в цей ролик новин https://www.youtube.com/watch?v=3JtBzTDcva4

За минулі дні на Україні пронеслись буревії, вітер зривав дахи, і носив їх шматки по вулиці, розбиваючи вікна інших будинків.

На мою місцевість були прогнози сильних злив але хочеться скласти Богу подяку, що погода була рай! Між тим донесли мені вчора, що в сусідній місцевості пройшли зливи такої сили, що врожайні плантації аграрників змиті в щент, тобто втрачено частина врожаю.

Отже у мене рай, а біда так близько.

До речі, і сьогодні і на завтра у мене прогноз сильних опадів.

А ми зараз вивчаємо, що духовне зростання це розуміння Божої любові, і наступний фрагмент в уривку:

Як довести, що Бог є любов?

Цей місяць був технічно тестовим, я випробовував абсолютно оновлений тарифний план для Інтернет. Згадую минулі тарифні плани де на місяць у мене було 4200Мб але з установкою Віндовс 7 вже на перші кілька днів як проводив оновлення, установки програм та цілий ряд помилок по ходу, таке зосередженне напруження, з чим я залишусь до кінця місяця, чи дотягну і т. д., що здавалось наче я відчуваю як в цю мить сивіє моє волосся від хвилювання. Практика ж не раз довела, що такі хвилювання це віра на 50% якщо взагалі це можна нею назвати. Закінчився місяць, а я не тільки вправився з всіма завданнями, а ще й ліміту залишилось, ось воно накормитись трьома рибками, і ще залишилось. Дай Бог щоб сивина не стала ознакою глупості та невіри! Духовне зростання це уроки віри. Таким способом у мене на цей місяць прогнозований залишок не використаного ліміту 1000Мб а в пакету тепер всього 3000Мб(новий тарифний план), між тим напружене зосередження відклало уроки "Духовне зростання", а сьогодні я завантажив урок.

Треба сказати, що окремі із друзів порталу, справді були підтримкою, і певна стабільність це їхній вклад.

Зараз ми вивчаємо урок, а по ходу я винесу важливий фрагментик і присв'ячу його до замітки http://blog.i.ua/user/2669788/1221563/ там так багато наговорив, що залишається увімкнути сюжетик:

Ось як

smile Нашему реперу мфыф, дарую https://www.youtube.com/watch?v=z0zu4JgtY5o&list=WLbnvzcqAe9UE0RATrPrI39zYmmUFh5jdv Наш псалмоспівець Константин, складає на порталу реп кожен Божий день. Дивимось як це в живую.