Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

1) Подія-2) Асоціація

smile На тему про гордість(моєї замітки) навідалось 12 гордих людей(плюс я поміж ними).

Гордість це перший й найбільший гріх, з ним прийшла смерть, і втрачено Рай

http://blog.i.ua/community/4619/1116864/

Рай це насправді місце невичерпного джерела надхнення і СИЛ. В Раю смерть не мала влади над життям. І куди вже рівняти нашу реальність з Раєм? Це просто життя на гарній планеті Земля де ми все переклали на себе на власні помилки і сумління та терпимо кризу та шукаємо відновлення сил.

Тепер же будемо рахувати в моїй замітці тих людей які вміють мислити відносно, відчувати римування подій в часі та є пильними, що розуміють життя(думаю на порталі таких ще меншеlol )

Тоді як сталась надзвичайно цікава подія, що почалась з над потужніг спалахів Сонця, а хвиля понесла сильні землетруси по всій планеті і наче розпалена скеля вивернулась в Японії і кинулась в моря.

Японія чи не сама розвинута в ядерній енергетиці?

Ті хто вмів мислити відносно відчуваючи римування подій в часі, і був спостережливим та пильним. У них виникла асоціація до цього:

8 І засурмив другий Ангол, і немов би велика гора, розпалена огнем, була вкинена в море. І третина моря зробилася кров'ю,
9 і померла третина морського створіння, що мають життя, і загинула третина кораблів...
(Об.8:8,9)

Ми стали цікавитись, а що ж буде далі?

10 І засурмив третій Ангол, і велика зоря спала з неба, палаючи, як смолоскип. І спала вона на третину річок та на водні джерела.
11 А ймення зорі тій Полин. І стала третина води, як полин, і багато з людей повмирали з води, бо згіркла вона...
(Об.8:10,11)

Дивовижна послідовність з падінням метеориту в Росії надзвичайної величини та сили. Ніхто не називає її Полин, і вченні пильно цікавились вмістом цього космічного гістя, що він не скаладає загрози. Саме кумедне коли з новин я почув, що шматки упали в озера.

Але що б мало статись надалі?smile

12 І засурмив Ангол четвертий, і вдарено третину сонця, і третину місяця, і третину зір, щоб затьмилася їхня третина, щоб третина дня не світила, так само ж і ніч...
13 І бачив, і чув я одного орла, що летів серед неба і кликав гучним голосом: Горе, горе, горе тим, хто живе на землі, від голосів сурмових позосталих трьох Анголів, що мають сурмити!...
(Об.8:12,13)

Відразу відзначу, що у мене немає підстав стверджувати про те ніби увійшли в процес цих подій(колись я ніби сповнився Духом і здавалось, що бачу далеко в перед і ясно. Але подібні теми не підтримують навіть в церквах та гасять Духа бо балачки і в церквах про маєчки, кохання та кофію. І Дух пророкування вгасає.). Також маю підкреслити, що описані події зовсім НЕ є кінцем світу, а навпаки продовженням життя в якому ми можемо вірити, що добро перемагає зло, жити перемагаючи, славити Бога, і доводити, що Він є любов! Події описані це Вам не терроризм не ідея, а справжні сили щоб сподівались і покладались на Бога бо сказано: не мстіться бо Бог помститься за васspasibo Це і є ВІРА

Рейтинг блогов
1

Коментарі

119.02.13, 00:00

Библия- это мудрая книга!

    219.02.13, 00:00

    Вы несколько путаете понятия. "Гордость" - это как раз хорошая черта, чувство собственного достоинства, уважение себя и других, добро, уверенное в своей силе.
    А вот "гордыня" - это и есть то, о чем вы говорите. Высокомерие, тщеславие, стремление самоутвердиться за чужой счет, мания величия, в конце концов.

      319.02.13, 00:07Відповідь на 2 від Бес Понятия

      Тоді слухайте уважно звукову доріжку в попередній замітці

        419.02.13, 00:13Відповідь на 1 від Mashenka_19

        Вітаю в числі друзів

          519.02.13, 00:14Відповідь на 4 від Крилами віри

            619.02.13, 00:34

            Не бачу зв'язків взагалі, щоб щось доводили. Такі асоціації можна знайти і в книжці садовода, якщо так натягувати заради релігійного бажання. Японія: де велика гора, яка впала в море? де третина моря, що зробилася кров'ю? де смерть третини тварин? Метеорит в Росії: те саме можна віднести і до тунгуського метеориту, кортрий впав сто років тому. Так що таким способом можна і довідник садовода оголосити пророцтвами

              719.02.13, 00:35

              Як завжди, почали про Рай, закінчили кінцем світу.
              Хіба під цими пропротствами майже що завгодно зрозуміти не можна? Більше 25 років тому, коли ЧАЕС гахнула, скільки писали, що це третій янгол засурмив і скоро нам усім капець? І що? Маємо те, що маємо.

                819.02.13, 02:43Відповідь на 7 від Big_Erny

                По-перше:

                "Також маю підкреслити, що описані події зовсім НЕ є кінцем світу, а навпаки продовженням життя в якому ми можемо вірити, що добро перемагає зло"

                По друге що було за першим ангелом:

                І засурмив перший Ангол, і вчинилися град та огонь, перемішані з кров'ю, і впали на землю. І спалилась третина землі, і згоріла третина дерев, і всіляка зелена трава погоріла...
                (Об.8:7)

                  919.02.13, 02:50Відповідь на 6 від фон Фейербах

                  Довідник садоводу вже не назвеш книгою пророцтв бо сади не ростуть як раніше, а всихають від особливо спекотного літа так наче давно засурмив перший ангел.

                  Стосовно моря то не одноразово вже інформують про вимирання видів морських істот та масове спливання дохлої риби(буквально в останні роки).

                  Стосовно вимирання фауни навіть не можна глузувати бо це факт.

                    1019.02.13, 11:54Відповідь на 9 від Крилами віри

                    Тварини вимирають вже мільйони років. Перший янгол почав трубити коли вимерли динозаври. І рослини помирають, знаєте є така книжка "Червона книга" зветься, там всі види рослин і тварин, котрі вимирають. Наприклад бізони, котрі майже всі вимерли 300 років тому. Так що запізнилися Ви зі своїми пророцтвами

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна