хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Урок №2 "Любов в сімї" пройшли

Робочий стіл сьогодні http://pixs.ru/showimage/Bezimyanni_6944084_16517036.png

Это тест к курсу: 21000 Любовь в семье Урок: 2

Date : 3/17/2015 12:50:50 PM Ваша оценка: : 100

Історія минулих уроків: гурт "Любов Еротика Секс" жорстко зрізали і блокували курс "Любов в сімї"  Хочу на цьому наголосити гурт видалив курс саме "Любов в сімї"!  Вивчення ситуації з адмінами гурту, на перший погляд склало у мене враження, що гурт складає "Православні клоуни" Тобто методом популярних тем як секс, еротика і не ясно яким боком любов, створюється натоптаний прохід, а тоді виходить піп, і психологією та філософією(але ніяк не Біблією) намагається щось виправити. Це як по однойменній книзі "Гипнотизер" там є сюжет: православна церква і тридцять метрів від неї бордель, вона істязається під сутенерами, і чує як бють колокола та проклинає Бога.

Аналогічно я колись був в одному клубі так званного "Сімейне дозвілля" форум клубу популістськими штучками навів собі(сподіваючись, що книги як не як та з моралью)юрбу але зло почало топити той форум на теми сексу, абортів і т. п. що вже страшно щось брати там пальцями бо всюди бруд. Я почав загострювати, і після скарг парочки сук, мене було заблоковано по сьогоднішній день.

На жаль портал i.ua теж має споживчий підхід, і як то кажуть "Средства оправдывают цель" і ми бачимо у що перетворюється обличча порталу.

Але мій гурт такого підходу не матиме, ми шукаємо слави Бога, і все позитивне, що з Нього відтворюється. Дочекаємось уроку №3 там багато цікавіший зміст, і не даремно гурт "Любов Еротика Секс" сховало голову у пісок але хвіст стирчить на головних шпальтах i.ua


Map
0

Коментарі