хочу сюди!
 

Nata

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 40-52 років

Короп запечений з лимоном

Оскільки рибу я люблю, то в запасі завжди є парочка улюблених рецептів. Цей рецепт не потребує високих кулінарних навичок, тому доступний для приготування усім. Рибу можна брати будь-яку, яка вам подобається, тільки цілу тушку. Я часто запікаю саме коропа. 

В почищеній рибі роблю досить глибокі надрізи на спинці з обох боків, вставляю в ці надрізи порізаний лимон,  натираю спеціями для риби . Мені подобається лимонний перець від "Еко". Залишаю на півгодинки, щоб промаринувалася.

Через півгодини закладаю всередину рибини багато зелені для аромату і в духовку для запікання. Час приготування залежить від величини риби. Але риба готується швидко, тому довго чекати не прийдеться.  Швидко, просто і надзвичайно смачно!  Смачного! 

11

Коментарі

117.06.11, 10:49

Це вже наступний рецепт.
Час запрошувати на дегустацію.

    217.06.11, 10:53Відповідь на 1 від ДМВ73

    Прошу. Риба у мене завжди добре виходить.

      317.06.11, 10:56Відповідь на 2 від konfetti-s

      А ти не забула що я "голодний поет"?

        417.06.11, 10:58Відповідь на 3 від ДМВ73

        Мабуть, забула. Тоді залишається лише естетична насолода. Наїстися не вдасться.

          517.06.11, 11:14

          От тому, що деякі рецепти викладають до копіпастерів, я і стомився головою в стіну битися...

            617.06.11, 11:18Відповідь на 5 від Philosopher

            що таке копіпастери?

              717.06.11, 11:35Відповідь на 6 від konfetti-s

              що таке копіпастери?А подивись, які тут рецепти (більшість) http://blog.i.ua/community/1214/
              початок рецепту, а потім:
              "прочитати повністю" і посилання на інший сайт... тобто навіть не повний копіпаст (копіювання чужого), а просто реклама іншого сайту...

                817.06.11, 11:45Відповідь на 7 від Philosopher

                Так, ти правий. Але я ніколи над цим не задумувалася. Мене трохи дратувало те, що дехто тупо копіює рецепти з сайтів, яких і так кишить, не напружуючись навіть приготувати.

                  917.06.11, 11:49Відповідь на 8 від konfetti-s

                  Так, ти правий. Але я ніколи над цим не задумувалася. Мене трохи дратувало те, що дехто тупо копіює рецепти з сайтів, яких і так кишить, не напружуючись навіть приготувати.Тут таких більшість і є...
                  Навіть пішли далі і лінуються повністю скопіювати...

                    1017.06.11, 11:53Відповідь на 8 від konfetti-s

                    от я і не знаю, навіщо таких підтримувати...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна