хочу сюди!
 

Світлана

55 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 47-63 років

Медчастина в’язниці зафіксувала тілесні ушкодження Ю.Тимошенко

Захисник екс-прем'єр-міністра Сергій Власенко заявляє, що на вимогу Юлії Тимошенко 23 квітня працівники медчастини Качанівської колонії зафіксували її тілесні ушкодження, які були завдані під час її примусової госпіталізації до лікарні у Харкові.

"В понеділок Юлія Тимошенко викликала начальника медичної частини колонії, наглядаючого прокурора, чергового лікаря і в присутності всіх цих людей вона продемонструвала їм ті тілесні ушкодження, які у неї є. Вони їх зафіксували, і з їх слів, вони це внесли в її лікарську картку. Але чи зробили вони це – ми не знаємо, оскільки не можемо в цьому пересвідчитися", - сказав Сергій Власенко у ефірі "5 каналу".

За його словами, прокурор запропоновував Юлії Тимошенко провести експертизу, чи "не вона сама собі тілесні ушкодження завдала". "Я собі не уявляю, як можна самому собі на животі нанести гематому розміром з кулак, яка чотири дні ще є?", - зазначив він.

Як відомо, в ніч з 20 на 21 квітня Юлію Тимошенко примусово було перевезено до Центральної клінічної лікарні № 5 "Укрзалізниці" Харкова без її як усної, так і письмової згоди, не дозволивши екс-прем'єрові проконсультуватися зі своїми адвокатами. Проте захисник не три дні не допускали до Юлії Тимошенко. Сергій Власенко зміг потрапити до екс-прем'єра лише сьогодні, після втручання парламенту.

Сьогодні Юлія Тимошенко у своєму листі з Качанівської колонії написала подробиці "нічної спецоперації". "Приблизно біля 21.00 з тюремної камери, де я перебувала, вивели мою сусідку, а через деякий час після того до мене зайшли 3 чоловіки кремезної статури. Вони підійшли до мого ліжка, накинули на мене простирадло та почали втрьох стягувати з ліжка, докладаючи грубу фізичну силу. Від болю та відчаю я, як могла, почала захищатися та отримала через простирадло сильний удар кулаком в живіт, мені скрутили руки та ноги, підняли та потягнули в простирадлі на вулицю. Я думала, що наступили останні хвилини мого життя. Від невиносимого болю в спині та страху я почала кричати та кликати на допомогу, але ніякої допомоги я не отримала. В якийсь момент від страшного болю я просто відключилася та прийшла до тями вже в лікарняній палаті", - повідомила вона.

Екс-прем'єр також заявила про оголошення голодування.

http://www.tymoshenko.ua/uk/article/yulia_tymoshenko_24_04_2012_05?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

 

9

Коментарі

124.04.12, 22:53

Чи прокинуться люди?

    224.04.12, 23:32Відповідь на 1 від ЯКриворожанка

    Я теж не знаю...

      325.04.12, 00:12

        425.04.12, 11:31

        Це моральна травма теж, не тільки фізична! Мабуть такі ж думки виникли, як і в царської родини, коли їх банда більшовиків повела у підвал на розстріл...

          анонім

          525.04.12, 12:27

          "Прокурор запропоновував Юлії Тимошенко провести експертизу, чи "не вона сама собі тілесні ушкодження завдала". Вот это да, чему этих "прокуроров" учили, им всем надо пройти клятву на библии про защиту человека. И пусть они помнят суки, что бог не прощает клятвоотступников. А таких врачей, которые уж поклялись Гиппократу, надо лишать врачебной практики.

            625.04.12, 13:33Відповідь на 5 від анонім

            так оно давало клятву на верность народу, какую клятву от этого ещё хочешь? с него не клятвы брать надо, а пустить в народ, для пояснения, народ на площади рассудит.

              725.04.12, 21:46

              Только что в прямом эфире 5го канала Карпачева телефоном с Харькова подтвердила наличие телесных повреждений у Тимошенко. Подробности инцидента, о которых рассказала Тимошенко, Карпачева охарактеризовала словом "ужасающие".